LEUKHOTEL.NL

Hotel Dordrecht

Als je eens lekker een weekendje of een paar dagen naar Dordrecht gaat, hebben we wat leuke tips voor je. Er zijn genoeg leuke dingen te doen in Dordrecht! Hieronder ons top 7. Veel plezier in Dordrecht.

• In Rotterdam vaart de watertaxi, met opstapplaatsen aan beide oevers van de Maas. Er is ook een waterbus, deze vaart tussen Dordrecht en de Erasmusbrug in Rotterdam. De halte voor Villa Augustus is Merwedekade. Je bent binnen een uur in Rotterdam. Met de auto is sneller maar stukken minder bijzonder en je hoeft niet te parkeren!
www.waterbus.nl
• Delicees, klein restaurant aan de Steegover- sloot. Hij kookt, zij is gastvrouw. Heel persoonlijk, heel lekker en alleen verrassingsmenu’s. De toetjes van Cees zijn in heel Dordrecht populair.
Steeogversloot 189, www.delicees.nl
• De Zoete Belofte is ‘n mooi adres voor koffi e, lunch of high tea. Er is ook een prachtige tuin.
Groenmarkt 121, www.zoetebelofte.nl
• De beste koffie van Dordrecht hebben ze bij Zusjes. Ook heerlijke biologische lunch en taart.
Voorstraat 431, www.zusjes.net
• Liever iets actiever? Doe het kunstrondje Dort, een route langs galeries en kunstwinkels van Dordrecht. Eerste zondag van de maand. De route is verkrijgbaar bij de VVV. Je ziet zo meteen alle mooie straten en havens van de stad.
• Intermezzo is een galerie met wisselende exposities en verkoop van design (tassen, spullen voor in huis, kleding, portemonnees, sieraden). Ook worden er bloemen en brocante verkocht.
Voorstraat 178, www.galerie-intermezzo.nl
• HIP Lifestyle is een kledingwinkel met veel Scandinavische merken voor mannen en vrouwen.
Vriestraat 79-81, www.hiplifestyle.nl

Boek vandaag nog een leuk hotel
1
VILLA AUGUSTUS

VILLA AUGUSTUS

Alsof het Rotterdamse Hotel New York in Dordrecht is neergestreken. De vergelijking klopt natuurlijk, want de eerste eigenaars van…

Lees verder
De leukste steden voor je volgende Stedentrip