LEUKHOTEL.NL

Klassiekers

Toegegeven, sommige leuke hotels in het thema “klassieke hotels” zijn een beetje tuttig. Maar tuttig kan soms best leuk zijn. Alle klassieke hotels op LeukHotel.nl zijn leuk tuttig! Zoals bijvoorbeeld familiehotels waar je oma vroeger al kwam (met haar oma). Hotels die door de tijd niet veranderd zijn. Klassieke hotels die vaak de trots zijn van het dorp of de stad. Hotels die nauwelijks gemoderniseerd zijn, wars van design. Maar waar je altijd wel een zeer warme ontvangst kan verwachten. En waar je je altijd heerlijk thuis voelt. Klassiek is soms zo gek nog niet!

Boek vandaag nog een leuk hotel
1
Posthoorn Monnickendam

Posthoorn Monnickendam te Monnickendam

Ook Monnickendam ligt aan het IJsselmeer en is favoriet bij buitenlandse toeristen. Niet gek, want dit soort stadjes en dorpen kom…..

Lees verder
2
Paleis Hotel

Paleis Hotel te Den Haag

Zo chic als Den Haag is, zo chic is het ook achter de voordeur van het Paleis hotel. De Molenstraat ligt echt hartje stad, in de b…..

Lees verder
3
Number 11 Exclusive Guesthouse

Number 11 Exclusive Guesthouse te

Number 11 in Brugge is een van de leukste hotels in deze leuk hotel top 10 van Brugge. Dit guesthouse (bed and breakfast) is prach…..

Lees verder
4
Martin’s Relais

Martin’s Relais te

Ook weer een historisch hotel, en ook weer aan de gracht! Net zoals meer leuke hotels in Brugge vind je Martin’s Relais aan een …..

Lees verder
5
L'Auberge Damhotel

L'Auberge Damhotel te Edam

Noord-Holland heeft verrassend veel mooie dorpjes, Edam is er één van. Buitenlandse toeristen lopen in deze regio de klin- kerst…..

Lees verder
6
Kasteel Kerckebosch

Kasteel Kerckebosch te Zeist

Echt ín het bos logeer je niet, maar je zit er wel vlakbij. De bossen rondom Austerlitz wel te verstaan, met de beroemde piramide…..

Lees verder
7
Hotel ter Brughe

Hotel ter Brughe te

Hotel ter Brughe is een middelgroot hotel in Brugge met 47 slaapkamers. Het hotel is gelegen naast een gracht en is gelegen op ong…..

Lees verder
8
Hotel des Indes Den Haag

Hotel des Indes Den Haag te Den Haag

Ooit was dit een hotel waar je alleen naartoe ging voor de high tea. Sinds een ingrijpende verbouwing een aantal jaren terug, heef…..

Lees verder
9
Hotel de Orangerie Brugge

Hotel de Orangerie Brugge te

Zoals zoveel hotels en gebouwen in Brugge stamt dit hotel (tenminste het gebouw waarin het hotel is gevestigd) uit de 15e eeuw. He…..

Lees verder
10
Hotel de Nederlanden

Hotel de Nederlanden te Vreeland

De Vecht is, vooral ter hoogte van Vreeland, een prachtige rivier. Als je er met een bootje overheen vaart, zie je links en rechts…..

Lees verder
De leukste steden voor je volgende Stedentrip