LEUKHOTEL.NL

Lekker slapen en eten

Vaak gaat het niet alleen om de overnachting, maar juist een heerlijke overnachting gecombineerd met een heerlijk diner. Laat je eens volledig verwennen door de hotels die je juist ook culinair kunnen verrassen! Zeker voor dat weekendje weg met je geliefde is een mooie avond aan tafel voor het slapen gaan een leuke invulling. LeukHotel.nl heeft leuke hotels verzameld waar je juist dat diner mooi kan combineren met de overnachting. Sommige hotels zijn eigenlijk “hotels met kamers”, andere hotels in deze selectie zijn hotels waar je op kruipafstand een perfect restaurant vindt.

Boek vandaag nog een leuk hotel
1
de Walvisvaarder van Ameland

de Walvisvaarder van Ameland te Ameland

Ameland is schilderachtig en dit hotel is zeer gastvrij. Gastvrijheid en een schilderachtig omgeving is een leuke en prachtige com…..

Lees verder
2
Villa de Duinen

Villa de Duinen te Noordwijk aan Zee

Een mooie badplaats, dat Noordwijk aan Zee. De grote hotels kennen we allemaal wel, maar het kleinere Villa de Duinen niet. Ingeto…..

Lees verder
3
Villa Ruimzicht

Villa Ruimzicht te Doetinchem

Dorpjes genoeg in de Achterhoek, maar ook de stad Doetinchem is leuk. Een enorme witte villa net buiten het winkelgebied en aan de…..

Lees verder
4
Van der Valk Hotel Haarlem

Van der Valk Hotel Haarlem te Haarlem

Een fijn, groot hotel aan de rand van Haarlem. U parkeert er gratis en de binnenstad is dichtbij. In het hotel hoeft u zich niet t…..

Lees verder
5
Stroom Rotterdam

Stroom Rotterdam te Rotterdam

Het Lloydkwartier was ooit een verlaten stuk stad aan de Maas, maar sinds een aantal jaren wordt er volop gewoond en gewerkt. Loge…..

Lees verder
6
Stenden Hotel

Stenden Hotel te Leeuwarden

Puur genieten in het centrum van Leeuwarden. Dat is wat dit hotel te bieden heeft en niet meer niet minder.…..

Lees verder
7
Posthoorn Monnickendam

Posthoorn Monnickendam te Monnickendam

Ook Monnickendam ligt aan het IJsselmeer en is favoriet bij buitenlandse toeristen. Niet gek, want dit soort stadjes en dorpen kom…..

Lees verder
8
Lloyd Hotel

Lloyd Hotel te Amsterdam

Design, kunst, eten en hotelkamers. Om de hoek bij het centraal station van Amsterdam is dit mooie Lloyd Hotel Amsterdam gelegen. …..

Lees verder
9
Kasteel Kerckebosch

Kasteel Kerckebosch te Zeist

Echt ín het bos logeer je niet, maar je zit er wel vlakbij. De bossen rondom Austerlitz wel te verstaan, met de beroemde piramide…..

Lees verder
10
Hotel ter Brughe

Hotel ter Brughe te

Hotel ter Brughe is een middelgroot hotel in Brugge met 47 slaapkamers. Het hotel is gelegen naast een gracht en is gelegen op ong…..

Lees verder
De leukste steden voor je volgende Stedentrip