LEUKHOTEL.NL

Met de kinderen weg

Je moet het maar durven, met de kinderen naar een hotel. Hoewel de meeste mensen een leuk hotel zoeken om even juist weg van de kinderen te zijn, wil je af en toe ook juist met de kinderen weg. En dan is het toch wel erg fijn als het hotel een beetje berekend is op de kleinste gasten. Veel hotels op LeukHotel.nl zijn er niet geschikt voor, maar deze leuke hotels in deze categorie juist wel! Je kan trouwens via het hotel ook vaak een babysit regelen. Regel dit wel op tijd om de kans te vergroten.

Boek vandaag nog een leuk hotel
1
Terherne Haven

Terherne Haven te Terherne

Ooit lag er een oude ijsbaan in Terherne. Die verdween, het water kwam terug en rondom werden 18 havenhuisjes gebouwd, bedoeld voo…..

Lees verder
2
Strandhotel Terschelling

Strandhotel Terschelling te Terschelling

Een wit gebouw met een hoog rood pannendak en grote, hoge ramen die op zee uitkijken. En het Strandhotel ligt nog fantastisch ook!…..

Lees verder
3
Sterrenberg

Sterrenberg te Otterlo

Misschien wel de enige plek in Nederland waar het wittefietsenplan nog leeft: Nationaal Park De Hoge Veluwe. Drie ingangen heeft …..

Lees verder
4
Hotel Blooming

Hotel Blooming te Bergen

Een groot complex, verstopt in het bos achter de duinen. Blooming is bekend vanwege de verschillende soorten kamers. Zo zijn er ro…..

Lees verder
5
Het Koningsbed

Het Koningsbed te Groenekan

Je hebt van die B&B’s die leuk zijn om met z’n tweetjes te bezoeken én je hebt plekken die heel erg geschikt zijn voor ee…..

Lees verder
De leukste steden voor je volgende Stedentrip