LEUKHOTEL.NL

Romantisch

Deze selectie was voor de redactie van LeukHotel.nl toch wel de moeilijkste. Want het merendeel van de hotels op LeukHotel.nl zijn super romantisch. Aan ons dan de lastige taak om juist de meest romantische hotels te selecteren. De romantische hotels in dit thema zijn dan ook heel erg romantisch. Deze romantische hotels hebben net dat beetje extra waardoor je er met je geliefde heel graag zou willen overnachten. Is het de plek? De oprijlaan? De romantische hotelkamer? Of misschien gewoon de historie van het pand? Een ding is zeker; voor stelletjes die net verliefd zijn, iets te vieren hebben of juist de sleur van alledag willen doorbreken is deze selectie romantische hotels een aanrader!

Boek vandaag nog een leuk hotel
1
Zee van Tijd

Zee van Tijd te Ameland

Hotel Zee van tijd is een charmant en romantisch hotel gelegen in het historische dorpje Nes.
…..

Lees verder
2
Villa de Klughte

Villa de Klughte te Wijk aan Zee

Een bekend hotel is het, Villa de Klughte. Robert ten Brink huurde de villa twee weken helemaal af en maakte vanuit daar een deel …..

Lees verder
3
The Dylan

The Dylan te Amsterdam

Houd je van stijlvol en intiem, van luxe tot in de puntjes, van goed eten? En neem je met minder geen genoegen? Boek dan een kamer…..

Lees verder
4
Number 11 Exclusive Guesthouse

Number 11 Exclusive Guesthouse te

Number 11 in Brugge is een van de leukste hotels in deze leuk hotel top 10 van Brugge. Dit guesthouse (bed and breakfast) is prach…..

Lees verder
5
NH Gent Belfort

NH Gent Belfort te Gent

Dit hotel is bijzonder gelegen direct langs het historische stadhuis, maar dat is lang niet het enige pluspunt van dit hotel! …..

Lees verder
6
Kasteel Huis Bergh

Kasteel Huis Bergh te 's-Heerenberg

We ontdekten Kasteel Huis Bergh ooit ‘per ongeluk’, bij een toertocht door de grensstreek van Nederland en Duitsland. ’s-Hee…..

Lees verder
7
Hotel de Nederlanden

Hotel de Nederlanden te Vreeland

De Vecht is, vooral ter hoogte van Vreeland, een prachtige rivier. Als je er met een bootje overheen vaart, zie je links en rechts…..

Lees verder
8
Hotel Mimosa Scheveningen

Hotel Mimosa Scheveningen te Scheveningen

Een heel gezellig, charmant en bovenal kleurrijk hotel dat u niet snel zal vergeten. …..

Lees verder
9
Hotel Hofker

Hotel Hofker te Ameland

Dit hotel is voorzien van een heerlijk binnenzwembad en sauna waardoor zelfs een regenachtige dag op Ameland een succes kan zijn.…..

Lees verder
10
Hotel Dolores

Hotel Dolores te Ameland

Dit kleurrijke hotel zal uw verblijf op Ameland erg aangenaam maken.…..

Lees verder
De leukste steden voor je volgende Stedentrip