LEUKHOTEL.NL

Wellness Hotels

Het is helemaal van nu; even volledig tot rust komen in een leuk hotel met wellness faciliteiten. Naast de heerlijke omgeving, het heerlijke bed en eventueel het heerlijke eten, kies je voor deze hotels als je eens echt tot rust wil komen. Van top tot teen en voor lichaam en geest. LeukHotel.nl heeft een selectie gemaakt van de lekkerste en leukste hotels met de mogelijkheid om de stress van alledag achter je te laten. Sommige hotels hebben een bescheiden mogelijkheid, zoals alleen een sauna. Andere hotels hebben een compleet scala aan relax mogelijkheden, zoals schoonheidsbehandelingen, massages en andere geest-bevorderende diensten. Relax!

Boek vandaag nog een leuk hotel
1
Zuiver

Zuiver te Amsterdam

Het Amsterdamse Bos (dat eigenlijk tegen Amstelveen aan ligt en waar je lekker kunt wandelen) heeft een nieuwe hotspot in de buurt…..

Lees verder
2
Villa de Duinen

Villa de Duinen te Noordwijk aan Zee

Een mooie badplaats, dat Noordwijk aan Zee. De grote hotels kennen we allemaal wel, maar het kleinere Villa de Duinen niet. Ingeto…..

Lees verder
3
Landgoed de Holtweijde

Landgoed de Holtweijde te Lattrop

Helemaal in het oosten van Overijssel, al bijna bij het Duitse Nordhorn, ligt Lattrop. Echt mooi is het er: veel groen en statige …..

Lees verder
4
Grand Hotel Karel V

Grand Hotel Karel V te Utrecht

Aan het randje van het centrum, met in de verte het Centraal Station in zicht, ligt al sinds eeuwen het Duitse Huis. Jarenlang lag…..

Lees verder
5
De Tuilerieën Brugge

De Tuilerieën Brugge te

De Tuilerieën in Brugge is een prachtig luxe hotel en onder deel van de Small Luxury Hotels of the World Groep. Het hotel is geve…..

Lees verder
6
Carlton Beach

Carlton Beach te Scheveningen

Alles dat in uw hoofd springt als u denkt aan een mooi weekendje weg aan zee kan dit hotel u bieden.…..

Lees verder
7
Bilderberg Europa Hotel Scheveningen

Bilderberg Europa Hotel Scheveningen te Scheveningen

Het is een en al genieten in dit hotel. Dicht bij de zee en strand en 's avonds nagenieten op uw eigen balkon.…..

Lees verder
De leukste steden voor je volgende Stedentrip