Sankt Peders Stræde 27B

 

Sankt Peders Stræde 27B is een heerlijk, ruim appartement dat licht en modern is ingericht.

Dit appartement ligt in het centrum van Kopenhagen op slechts 200 meter van de verkeersvrije straat Strøget en op 900 meter van het metrostation. De prachtige Tivolituinen liggen op 10 minuten loopafstand en verder zijn er een verscheidenheid aan restaurants, bars en musea in de directe buurt van het appartement te vinden. Ook is er een supermarkt aan het einde van de weg die elke dag dat tot middernacht geopend is.

Dit ruime en schone, 1 slaapkamer appartement, ligt op de 1e verdieping. Het is warm en gezellig ingericht en beschikt over een badkamer met douche, wasmachine en droger. Verder heeft het een volledig, goed uitgeruste, open keuken met eetbar en verse melk die al klaar staat in de koelkast, een flatscreen-tv met kabelkanalen, een dvd-speler, goede verwarming, gratis WIFI en luxueuze, zachte dekbedden. Sankt Peders Stræde 27B heeft gewoon alles te bieden om je verblijf in Kopenhagen zo aangenaam mogelijk te maken.

Dus ben je op zoek naar een authentieke slaapplek in Kopenhagen dan is dit schone en comfortabele appartement echt een aanrader. Het heeft echt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen uitje. Daarbij ligt het ook nog eens op een uitstekende locatie en is het makkelijk te vinden.