4 Arts Suites

 

4 Arts Suites is een nieuw Aparthotel dat is geopend in maart 2015 en ligt in het centrum van Praag, op loopafstand van Hybernia-theater, Winkelcentrum Palladium. Ook ligt het 4 Arts Suites op 400 meter van het oude stadhuis met het astronomisch uurwerk en 1 km van de Karelsbrug. De luchthaven Václav Havel ligt 14 km van de accommodatie. Ook zijn er vele goede restaurants en bars in de buurt van deze moderne appartementen te vinden.

De kamers

4 Arts Suites heeft 15 thema-appartementen die gaan over beroemde Praagse muzikanten, kunstenaars en schrijvers. Elke kamer heeft iets aparts zoals prachtige kunstwerken van Josef Capek, een bibliotheek vol boeken van Kafka, platen van Dvorak en Smetana die op een platenspeler beluisterd kunnen worden of een astronomische telescoop waarmee de Praagse hemel geobserveerd kan worden.
Alle kamers zijn ruim opgezet en hebben een moderne inrichting. Elk appartement beschikt over comfortabele bedden met grote kussens, een goed uitgeruste keuken met magnetron, koelkast etc..en gezellige eetruimte. Verder hebben de kamers een ruime badkamer met douche, een föhn en gratis designer toiletartikelen. Gasten hebben verder gratis WI-Fi tot hun beschikking en beschikken de kamers nog over een (laptop) kluis, flatscreentelevie, verduisteringsgordijnen en mineraalwater. Op verzoek zijn voorzieningen zoals hypoallergeen beddengoed beschikbaar.

Overige faciliteiten

Naast meertalig personeel en hulp bij excursies/tickets biedt 4 Arts Suites een wasserij aan. Wi-Fi is gratis beschikbaar in gemeenschappelijke ruimtes. Daarnaast heeft dit hotel een conciërgeservice, een stomerij/wasserijservice en een lift. Gasten kunnen tegen betaling gebruikmaken van een shuttleservice van/naar de luchthaven.