Navona Colors Hotel

 

Navona Colors Hotel, is een klein, modern 3-sterren boetiekhotel dat ligt in het hart van Rome, in de historische wijk Barok. Het onlangs gerenoveerde hotel ligt op loopafstand van de meeste belangrijke attracties van Rome zoals Vaticaanstad. In de buurt van het hotel zijn veel leuke restaurantjes te vinden.

De kamers

Het hotel heeft stijlvolle kamers, die zo zijn vormgegeven dat ze tegemoet komen aan de behoefte van comfort en rust. Alle kamers zijn geluidsdicht en hebben airconditioning. Verder beschikken de kamers over comfortabele bedden met houten latten en matrassen van hoge kwaliteit, tegelvloeren, paarse gordijnen en spreien, en minimalistisch, donker meubilair, een kluis en een bureau. Sommige kamers hebben een plafond met houten balken. Ook is er een lcd-televisie met satellietzenders aanwezig in de kamer en een koffiezetapparaat, met koffie capsules voor gratis gebruik en kunnen gasten gratis gebruik maken van WIFI. Alle badkamers zijn voorzien van een groot bad of een douche, gratis toiletartikelen en een föhn.

Overige faciliteiten

Het personeel van dit hotel is vriendelijk en behulpzaam. Het personeel kan helpen met toeristische- en reisinformatie. En er is een 24-uurs receptie aanwezig. Elke morgen wordt er een heerlijk zoet Italiaans ontbijt geserveerd dat bestaat uit ontbijtgranen, eieren, kaas, delicatessen, brood, gebak, sappen, fruit en koffie. Ook heeft het hotel een loungebar. Verder biedt het hotel een wasserijservice, conciërgeservices een bagageopslag en gratis kranten aan.