Leuk Hotel Amsterdam

Leuk Hotel Amsterdam

BEKIJK DE TOP LIJST

Wie kent ze niet? De  negen bekende winkelstraatjes van Amsterdam. Erg leuk om deze straatjes te bezoeken in combinatie met de top bezienswaardigheden die Amsterdam te bieden heeft. Amsterdam lijkt misschien dicht bij huis, maar Amsterdam heeft ook aan haar eigen volk de meest unieke activiteiten en bezienswaardigheden te bieden. Heb je al wel eens het fantastisch historische Anne Frank Huis bezocht? Of de verschillende museums, zoals het Rijksmuseum? Je hebt ook de keuze om voor een spannendere trekpleister te kiezen, denk hierbij aan The Amsterdam Dungeon. Ben je lekker met de kids op stap? Vergeet dan niet dat de beroemde Amsterdamse dierentuin er te vinden is. Echt waar, er is voor iedereen wat te vinden in Amsterdam!

Wijken

19300448802438133145946511265Er is veel wat Amsterdam zo bijzonder maakt. Naast alle activiteiten en bezienswaardigheden heeft Amsterdam ook de multiculturaliteit, bijzondere architectuur en erg veel volkscafés waar er een gemoedelijk drankje kan worden gedronken.
Iedere wijk heeft een eigen verhaal en in iedere wijk heeft zijn bijzondere sporen die uit het verleden zijn overgebleven. Amsterdam is een stad die erom vraagt om alle wijken te ontdekken en alle highlights uit de wijken te bekijken.

Leuk Hotel Amsterdam

De keuze is reuze in het centrum van Amsterdam. Er zijn er zo ontzettend veel te vinden, dat het gewoon erg lastig wordt om de juiste keuze te maken. Ieder hotel in Amsterdam heeft haar eigen karakter en faciliteiten. Leukhotel.nl heeft de leukste hotels van Amsterdam voor u op een rijtje gezet, zodat het voor u gemakkelijker en overzichtelijker wordt om het juist hotel te vinden!

Hotel V Frederiksplein

Een fantastisch hotel die op de tweede plaats van ons rijtje staat en deze milieuvriendelijke topper is bekroond met een Golden Green Key-certificaat. Dit hotel ligt centraal gelegen in Amsterdam; Het Sarphatiepark en de bekende Albert Cuypmarkt liggen op 10 minuten loopafstand.

Wilt u graag het Van Gogh Museum als het Rijksmuseum bezoeken? Dan is deze overnachting perfect voor jou! Deze liggen namelijk op loopafstand om de hoek.
Het is een erg sfeervol hotel. Dus bent u diegene die geïnteresseerd is in ontspannen, bezienswaardigheden en wandelen? Neem dan vooral eens een kijkje bij dit hotel!

Qbic Hotel WTC Amsterdam

Dit designhotel is erg stijlvol ingericht met extra lange Hästens-bedden, een designbadkamer met een open inrichting en een werk-/eettafel. De gasten kunnen gebruikmaken van computers inclusief internet en de WiFi.
Het treinstation Amsterdam-Zuid ligt op 2 minuten lopen en vanaf dit punt is het centrum van Amsterdam snel bereikbaar. Houdt u van fietsen, een stedentrip en van winkelen? Dan adviseren wij u eens verder te kijken bij dit hotel.

Amsterdam, the city of freedom.

Hotel reviews in Amsterdam

TULIPA
B&B LA FESTA
ZUIVER
CONSCIOUS HOTELS
THE DYLAN
COLLEGE HOTEL AMSTERDAM
CITIZEN M AMSTERDAM
DE FILOSOOF
QBIC
LLOYD HOTEL
NL HOTEL AMSTERDAM
HOTEL V FREDERIKSPLEIN
AMSTERDAM VILLAGE HOTEL