nhow Hotel

Dit hotel is Europa’s eerste muziek hotel, gevestigd in het hart van Berlijn. Het hotel ligt direct aan de oever van de rivier de Spree,feitelijk op de plek waar vroeger de muur stond en in het epicentrum van de muziek en mode tussen Friedrichshain en Kreuzberg in Berlijn.
Nhow staat voor een nieuwe generatie hotels: ongebruikelijk, levendig, dynamisch en met een lokale flair die tegelijkertijd een wereldwijde aantrekkingskracht heeft. In dit hotel draait het om muziek en design en het is het enige hotel in Europa dat twee professionele muziekstudio’s heeft. Het thema muziek komt overal terug, zelfs in de lift met o.a. een rockmuziek en een electronic music lift.

De kamers

Het hotel heeft 304 kamers die elk een spectaculair design hebben in gele en roze tinten, ontworpen door de New Yorkse designer Karim Rashid. Elke kamer heeft een iPod-dock, een minibar en een nagellakset. Verder hebben de kamers een houten vloer, een tv, video on demand en soundsystem. De badkamer beschikt over een ruime douche en vloerverwarming. Je kunt in dit hotel heerlijk slapen dankzij de comfortabele matrassen met een dikte van 30 cm en hypoallergene kussens. Maar, ook dankzij de goede geluid- en lichtisolering van de ramen. Als je de behoefte voelt om je muzikaal uit te leven in je kamer, is er een mogelijkheid om een gitaar in je kamer te laten bezorgen.

Eten en drinken

Het hotel heeft een moderne ontbijtruimte waar elke morgen een uitgebreid ontbijtbuffet wordt geserveerd. Ook heeft het hotel een restaurant; Fabrics. De inrichting van dit restaurant is kleurrijk en eigenzinnig. De gerechten zijn voornamelijk Duits en Frans. Er is ook een terras, dat gedeeld wordt met de bar en een perfecte plek is voor een drankje in de buitenlucht.

Overige faciliteiten

Vanaf de receptie tot aan je hotelkamer kijk je je ogen uit. Het hotel heeft ook een spa die 2 verdiepingen beslaat en beschikt over een moderne fitnessruimte, 2 sauna’s en een ontspanningsruimte. Op zaterdag (1e van iedere maand) is er een open mic podium met leuke aankomende bands.

Dit hotel is echt een walhalla voor muziekliefhebbers!