Vintage Hotel

vintage_hotel.jpg

Soms wil je eens iets anders; iets stijlvols, iets spannends, iets unieks! Een hotel dat je net even iets anders geeft. Een hotel die hiervoor kan zorgen omdat het een bijzondere ambiance heeft, is het Vintage hotel. Dit hotel wordt algemeen beschouwd als een van de meest stijlvolle en best ontworpen hotels.

Het hotel is gehuisvest in een statig herenhuis en de inrichting doet je denken aan de jaren zeventig. Dit hotel ligt vlak bij de meest trendy winkelstraat van Brussel; Avenue Louise. Het metrostation Louiza is 2 minuten lopen en biedt een directe verbinding naar Gare du Midi waar de Thalys en Eurostar treinen vertrekken.

De kamers

Het hotel heeft 29 unieke kamers en de inrichting is beslist niet standaard. Elke kamer heeft een eigen karakter door kleurgebruik en is ingericht met individuele stukken van design meubels uit de 20e eeuw en met retro behang aan de muren boven het bed. Elke kamer beschikt over alle standaardvoorzieningen zoals interactieve tv, gratis WiFi en hightech faciliteiten, zoals een iHome-dock met muziekspeler. Verder is er een badkamer met een bad en/of douche, toilet en föhn.

Overige faciliteiten;

Er is 24 uur per dag personeel aanwezig in de receptie. Verder heeft het hotel een sfeervolle wijnbar, waar je uit een selectie van wijnen uit de hele wereld kunt kiezen. Ontspan en ontdek welke wijn jouw voorkeur geniet  Ook is het mogelijk om wijnlessen te volgen in deze bar.

Het Vintage hotel heeft helaas geen eigen restaurant, maar in de buurt van het hotel is een groot aanbod aan leuke restaurants te vinden waar je heerlijk kunt dineren of lunchen. Je kunt wel ontbijten in het hotel omdat er in de ontbijtzaal een ontbijtbuffet wordt geserveerd met croissantjes, chocoladebroodjes, verse koffie, vruchten en yoghurtjes.
Het hotel biedt daarnaast ook een ruime binnenplaats waar het heerlijk genieten is van de zon en een kopje koffie.