Den_Haag_ _Station_Holland_Spoor_v1

Leuk Hotel Den Haag

BEKIJK DE TOP LIJST

Houd jij wel van een feestje of een gezellig evenement? Dan zal jij eens een kijkje moeten nemen in de festivalstad Den Haag! Hier is bijna ieder weekend een festival te bezoeken. Van popmuziek, dans, kunst, film, literatuur, theater of sport.

den-haag1-638x330Den Haag is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. De stad waar de Nederlandse regering en het parlement zijn gevestigd. Je kunt rondleidingen bezoeken of een openbare vergadering bijwonen.

Overnachten

Je kan in Den Haag makkelijk overnachten, want er zijn meer dan genoeg slaapplekken te vinden. Er is keuze van hostel tot luxe, van romantisch tot design. Als je op zoekt bent naar een luxe overnachting, dan kan je verblijven in het hart van Den Haag; Paleis Hotel. Dit hotel is een luxe boetiekhotel met topkwaliteit kamers in een 17e-eeuws pand.

Hoeft het voor jou allemaal niet zo chique en klassiek? Dan kun je ook kiezen voor een Bed & Breakfast. B&B Berger is op 750 meter van Het Binnenhof en elke kamer is voorzien van een tv en een eigen slaap-, badkamervoorziening.

Winkelen

Den Haag is de ‘Beste Binnenstad van Nederland 2013-2015’. Dat is niet voor niets! In de gezellige winkelstraten en pleinen van Den Haag zijn er talloze modeboetieks en vintagezaken waar shopaholics zich naar hartenlust kunnen uitleven. Er is voor iedereen iets te vinden. De meeste winkeltjes hebben elke donderdag een koopavond en iedere zondag is er Koopzondag in Den Haag.

Ontbijt-tips

Heb je overnacht in een hotel of B&B maar wil je geen gebruikmaken van het ontbijt. Dan kun je gewoon de stad inlopen want Den Haag kent veel leuke ontbijtzaakjes. Je kunt langsgaan bij Crunch, dit zaakje heeft goede koffie van The Golden Coffee Box en lekkere sapjes. Op de ontbijtkaart staan naast eieren ook beagels met huisgemaakte jam en french toast met ahornsiroop. Dit zaakje bevindt zich op de Piet Heinstraat 108 A.

Ben jij op zoek naar een biologisch vegetarisch tentje? Dan adviseren wij jou om te zoeken in de buurt van de Peleistuin. Het zaakje Baklust bestaat sinds 2009 en wordt sympathiek en druk bezocht. Adres: Veenkade 19.

Lunch-tips

Heb je even trek in iets lekkers of moet je gewoon even je maagje vullen? Den Haag heeft op de zonnige pleinen en de smalle straatjes in het oude centrum genoeg leuke lunchrooms waar je even kan bijkomen. Neem bijvoorbeeld Zèta. Dit cafeetje/ restaurant bevindt zich op de Grote Markt en is de perfecte plek om even te ontspannen en een hapje te eten en drinken.

Wil je liever gezond lunchen? Of biologisch en/of vegetarisch lunchen, dan raden wij jou aan om eens een kijkje te nemen in het gezellige, kleine straatje naast het Plein.

Diner-tips

Hoeveel goede zaakjes er zijn om te ontbijten en te lunchen, minimaal zoveel restaurants en cafés kent Den Haag. Den Haag kent van alle varianten een restaurant. Zoek jij Indonesisch restaurant met een Javaanse keuken, Japans restaurant, een chique restaurant of juist een heel makkelijk restaurant? Den Haag kan het jou bieden!

Hotel reviews in Den Haag

PALEIS HOTEL
HOTEL MOZAIC
RESIDENZ STADSLOGEMENT
HAAGSCHE SUITES
HOTEL DES INDES DEN HAAG