Jumeirah Beach Hotel

Om het Jumeirah Beach hotel kan je niet heen, dat zie je wel als je de foto bekijkt het het er van de buitenkant uit ziet. Maar als je binnen bent… dan is het nog veel mooier. Dit hotel voelt wat warmer aan dan de meeste hotels in Dubai. Toch heeft het hotel alles wat een hotel in Dubai zou moeten hebben en meer. Dit vijf sterren hotel is zeker een van de meest complete hotels in Dubai te noemen. Lees hieronder meer over wat dit hotel allemaal wel niet te bieden heeft.

De faciliteiten van dit beach hotel

Zo bezit dit hotel over maar liefst 16 eigen restaurants, 5 verschillende zwembaden, een eigen klimwand en een compleet eigen strand. Buiten de hotel kamer om vermaak je jezelf dus ook goed. De kamers zelf zijn zeer ruim omgezet en voelen meer aan als klein appartement. Alle kamers hebben prachtig zeezicht (op de Arabische golf). Daarnaast beschikt elke kamer over gratis Wifi, en een LED-tv.

Leuke locatie

De locatie is geweldig te noemen. Zo staat het hotel dus aan het strand, maar ben je ook zo in het centrum. De Mall of the Emirates ligt bijvoorbeeld op zo’n 10 minuten lopen.

Zakelijk of plezier, faciliteiten genoeg

Hoewel we op LeukHotel.nl het meestal niet hebben over zakelijke hotels, is dit hotel er wel geschikt voor. Maar natuurlijk is dit leuk te combineren, op zakenreis met een geliefde bijvoorbeeld? De faciliteiten rondom de kamers zijn zo goed dat je prima iemand kunt meenemen die zichzelf de dag door moet vermaken. Of het nou op het lounge dakterras is of in één van de 5 zwembaden. Daarnaast is er een compleet sport complex, met onder meer een tennisbaan, uitgebreide fitnessruimte en een prachtig full service spa. Wil je nog een stapje verder, dan heeft dit hotel zelfs een eigen duikschool waar je zelfs je PADI kunt halen. Een veel leuker en completer hotel in Dubai vind je dus niet!