Radisson Royal Hotel Dubai

Dit 5 sterren hotel is één van de bekendste hotels van Dubai. Velen zullen dit hotel wel kennen als ze de foto’s van de buitenkant zien. En het mooie is… dit binnenkant is eigenlijk nog veel leuker! Je geniet van de meest prachtige uitzichten die je maar kunt hebben uit een hotel kamer. Je kijk heel Dubai over, het uitzicht word nooit saai.Om het nog beter te maken, boven op het gebouw vind je en heerlijk zwembad. Heerlijk ontspannen en heel Dubai overzien, je voelt je prins heerlijk!

De sfeer

De sfeer past goed bij Dubai. Op en top design maar ook super modern en strak. ‘s avonds word het allemaal nog wat mooier door de luxe sfeer verlichting. Tip; Ga vooral vanaf het dakterras ‘s avonds eens kijken, je weet niet wat je ziet. Zelfs het zwembad is prachtig verlicht. Bij het zwembad bevind zich ook nog een bar waar je ‘s avonds dus heerlijk kunt zitten. (In het hotel zelf bevind zich nog een nachtclub, om door te gaan in de vroege uurtjes).

Faciliteiten

Het hotel bestaat uit maar liefst 51 verdiepingen en beschikt over 3 verschillende restaurants. Zoals hierboven al genoemd; een prachtig zwembad op het dakterras. Daarna vind je er ook een fitness en spa centrum. De kamers zijn van alle luxe voorzien. Strak design, mooie LCD televisie, kluisje en overal goed Wifi ontvangst.

Ligging van dit prachtige hotel

Ook de ligging is goed te noemen. Maar 15 minuten van de internationale luchthaven. En binnen 5 minuten ben je in het ware centrum van de stad. Op loopafstand licht het World Trade Centre waar zich ook een metrostation bevind.

Luxe verblijven op één van de toplocaties in één van de allermooiste hotels? Dan is dit zeker de juiste keuze!