Kokkedal Castle Copenhagen

 

Kokkedal Kasteel Kopenhagen, is een indrukwekkend 18e-eeuws landhuis gelegen op North Sealand , met grandioos uitzicht over de Øresund. Het hotel heeft een restauratie van zes jaar ondergaan en hierdoor is het oude kasteel omgetoverd tot een hotel van koninklijke Deense gastvrijheid, smaakvol tot leven gebracht met sierlijke Moissonier meubels, Boheems kristallen kroonluchters en Nina Campbell’s meubelstoffen.

Dit schitterende witte kasteel ligt op 30 minuten rijden van de stad Kopenhagen in een weelderig landgoed van bossen omringd door de glooiende greens van de naburige golfbaan. Het hotel ligt rustig en is op loopafstand naar de vele witte zandstranden langs de kust.

De kamers

Het hotel beschikt over 62 kamers bestaande uit Deluxe, Executive en Junior Suites. Deze kamers liggen verspreid over het kasteel of de oude kasteel lodge. Alle kamers zijn ingericht met stoffen en kleuren die geïnspireerd zijn door de omringende natuur. Verder beschikken alle slaapkamers over comfortabele stoelen, een flatscreen televisie, een eigen bar, gratis wifi en standaard luxe Italiaanse toiletartikelen.

Spa van Sodashi

Om de luxe van een verblijf in een historisch kasteel met het beste van moderne voorzieningen te combineren, opende het Kokkedal Kasteel Kopenhagen de luxe “Spa van Sodashi’ in februari van dit jaar.

Deze prachtige, nieuwe spa beschikt over vier exclusieve behandelkamers met de nieuwste technologie en apparatuur, een zwembad, sauna, stoombad en een koud waterbad. Het is allemaal zo ontworpen om een oase van rust, vitaliteit en welzijn te creëren, met speciale accenten, zoals Piet Boon stoelen en Dornbracht RainSky douches. Deze spa biedt meer dan 30 zorgvuldig samengestelde behandelingen zoals massages, gezichtsbehandelingen, shiatsu, acupunctuur, aromatherapie, yoga en Ayurveda.

Het Kasteel Cellar Restaurant

Dit Restaurant combineert lokale seizoensgebonden producten met een uitstekende culinaire vakmanschap om klassieke Deense maaltijden te bieden tegen een betaalbare prijs.