Nimb Hotel

 

Gelegen in het hart van de Deense beroemde Tivoli tuinen, ligt dit Nimb. Het is een sprookjesachtig hotel dat is gevestigd in een indrukwekkend gebouw in Moorse stijl, compleet met bogen, koepels en minaretten en met uitzicht op de tuinen van Tivoli. In 2008 is het volledig gerenoveerd. In de avond wordt dit echt een sprookjesachtige omgeving als de gevel van dit sfeervolle hotelĀ  is verlicht met duizenden kleine lichtjes.
Dit 5 sterren hotel bestaat uit 5 suites en 8 luxe ingerichte appartementen. Elke suite en appartement is verschillend ingericht. He hotel personeel spreekt Deens en Engels en is zeer behulpzaam. Overal waar je kijkt in dit hotel, waan je je in luxe.

De kamers

Het hotel telt 13 kamers die allemaal prachtig zijn ingericht met strakke lijnen en eenvoudige vormen van Deens design en bijna allemaal zijn voorzien van een open haard en een zeer luxe badkamer. Het interieur bestaat uit prachtige meubels met een oud tintje, een hemelbed, een flatscreen-tv, telefoon, Wi-Fi, ruime badkamer met dubbele wastafel en een bad! En niet te vergeten het prachtige uitzicht over de Tivoli-tuinen!

Een kamer kost 2.500 kroon (335 euro) per nacht.

Eten en drinken

De Nimb beschikt over een gastronomisch restaurant met een Michelinster en twwee brasserieen! In dit restaurant kun je typisch Deense gerechten bestellen, maar ook heeft het een Franse menukaart. Ook heeft het hotel een bar; de De Nimb Bar die is gevestigd in een historische balzaal met kroonluchters en een open haard.

Overige faciliteiten

De faciliteiten in dit hotel zijn talrijk: roomservice, lunchpakketten, autoverhuur, excursiebalie, een wisselkantoor, Strijken, kinderopvang, fitnessruimte en spa en nog veel meer.