60 Balconies Urban Stay

Op vakantie gaan in Madrid is leuk en het 60 Balconies: Urban Stay is een uitstekend appartementencomplex dat bij u zal passen. Met gratis WiFi en een zeer goede locatie kunt u hier betaalbaar een mooi appartement huren.

Uitstekende locatie

Het complex ligt op loopafstand van metrostation Atocha en daardoor is de rest van de stad bereiken zeer eenvoudig. Daarnaast is het hotel gelegen in een zeer mooie culturele hoek, met maar liefst 3 musea in de buurt, die samen de Gouden Kunstdriehoek genoemd worden. Naast metrostation Atocha ligt ook het treinstation zeer dichtbij. Los hiervan staat het feit dat luchthaven Madrid-Barajas zeer dichtbij is. Met de auto bent u binnen 15 minuten op dit vliegveld.

Mooi meubilair en hygiënische inrichting

Voor een fijn verblijf wordt gezorgd; de meubels zijn mooi en licht van kleur, hetgeen uitstekend past in Spanje. Daarnaast is ieder appartement voorzien van een keuken en een koffiezetapparaat, terwijl de badkamers vol liggen met zeepjes en andere producten voor uw gebruik.

De meeste appartementen worden aangeleverd met 2 of 3 slaapkamers, waardoor u tot 7 mensen kwijt kunt in een appartement. De lichte kleuren van zowel de binnenkant als buitenkant bieden een prettige en rustgevende uitstraling. Voor een lekker hapje of drankje is het complex perfect gelegen. Je kunt aan de ene oostzijde van het complex een wandeling maken door het Parque del Retiro, terwijl het centrum westelijk gelegen is.

Of u dus kiest voor de rustgevende capaciteit van 60 Balconies: Urban Stay, of de ideale locatie van het complex: met een appartement heeft u hier een rustig en fijn verblijf!