Catalonia Gran Vía

Aan luxe ontbreekt het niet tijdens dit fantastische verblijf. Een prachtig 4-sterren hotel midden in Madrid biedt een terras op het dak met een verwarmd zwembad. Vanuit deze plaats heb je een fantastisch uitzicht over de Laan Gran Via, met uitzicht op de echte Spaanse gebouwen en de Spaanse architectuur. Je kan hier een drankje nuttigen in de warme zon en genieten van het moment dat je midden in Madrid zit. Zeker weten dat dit hotel in ons rijtje thuis hoort!

Heerlijke sauna, bubbelbad, massage

Naast het verwarmde zwembad en het uitzonderlijke uitzicht heeft het hotel ook een fitnessruimte waar je onbeperkt gebruik van kan maken. Heb je lekker gesport? Dan kan je daarna gebruikmaken van een heerlijke sauna, een warm bubbelbad of laat je heerlijk masseren door een professionele masseur.

Als je helemaal ontspannen van de sauna, bubbelbad of massage vandaan komt, kun je voor het slapen gaan nog een lekker dranCatalonia Gran Viakje nemen in de bar van het hotel. Een erg gezellig barretje waar je nog even kan bijkletsen voor de volgende dag weer begint. Het barretje is voorzien van een tap, en verschillende (non-)alcoholische dranken.

 

Rustgevende hotelkamer

Je brengt de nacht door in de strakke, rustgevende kamers waardoor je een goede nachtrust ervaart. De kamers zijn voorzien van een goede bed-, en badkamervoorziening. Vanuit je eigen hotelkamer heb je ook een fantastisch uitzicht door de glas-in-loodramen op de straten van Madrid. In het hotel en in de hotelkamers staan verschillende rustgevende beelden en planten. De Boeddhabeelden zorgen ervoor dat er een ontspannen sfeer hangt en dat jij je echt op je gemak voelt.

De volgende ochtend staat er een heerlijk ontbijtje voor je klaar, die je kan nuttigen in het restaurant van het hotel. Laat je verassen door het Spaanse ontbijt, zodat je met een gezonde, ontspannen nachtrust en je buikje vol kan beginnen aan de volgende dag in Madrid.

Vergadervoorzieningen

Ben jij in Madrid voor zakenbesprekingen of vergaderingen? Deze accommodatie biedt verschillende vergaderzalen aan. Je kan met het hele team in het hotel overnachten, ontbijten, lunchen en avondeten. De opstelling is zodanig ingericht, zodat het hele team op de juiste wijze kan functioneren.
Catalonia Gran Via 3

Je kan gebruikmaken van de aangeboden computers en de gratis WiFi om verder te werken. De vakantiegangers kunnen de computers en het internet gebruiken om ervoor te zorgen dat je voorbereid de prachtig, culturele stad ontdekt, zodat je niet in de stad voor verassingen komt te staan.

Het gastvrije personeel van dit hotel staat 24 uur per dag voor jou klaar om jou de onvergetelijke overnachting te geven, waardoor je gegarandeerd met een positief gevoel terugkijkt naar het fantastische verblijf midden in het prachtige Madrid.