Hostal Main Street Madrid

Het mooie hotel is gevestigd in het hart van Madrid. Dat houdt in dat je binnen enkele minuten lopen bij het Metro Station en midden in het centrum van deze mooie stad bent.

Frisse uitstraling

Nadat je de prachtige stad hebt bekeken, kan je thuiskomen in een erg fris hotel met perfect opgemaakte bedden. De opgemaakte bedden zijn versierd met prachtige bloemen en zwanen die gecreëerd zijn uit handdoeken. Dit hotel maakt er een kunst van de hotelkamers er verzorgt uit te laten zien. Daardoor krijg je het echte gevoel dat je op vakantie bent in de stad met meer dan drie miljoen inwoners.

Het hotel heeft een lichte en frisse uitstraling, waardoor je in een hotel verblijft dat een erg luxe uitstraling heeft. Doordat alles er zo verzorgd, netjes en fris uitziet, kom je in een rustige omgeving terecht waar je even lekker kan bijkomen. Deze rust laat je je helemaal ontspannen en daarmee kan je met een gerust gevoel de nacht tegemoet gaan.

De hotelkamers zijn voorzien van een heerlijk bed,- en badkamervoorziening inclusief een televisie. Daarnaast hebben ze in je hotelkamer een kast ontworpen waar jij je kledingstukken in kwijt kan. Vanuit je hotelkamer heb je een mooi uitzicht over de stad en de straten waaraan het hotel gevestigd is. Terwijl jij heerlijk ligt te ontspannen en bij te komen in je hotelkamer, heb je door de geluidsdichte kamers niet eens door dat het leven op straat in Madrid gewoon doorgaat.

De blauwe badkamervoorziening zorgt voor een neutrale uitstraling, waar jij je iedere dag even kan opfrissen. In deze ruimte ben jij voorzien van een wastafel, toilet en een douche.

Vriendelijk en hardwerkend personeel

Het enorm vriendelijke en hardwerkende personeel staat 24 uur op een dag voor jou klaar. Ze kunnen je ook van dienst zijn als je vragen hebt over excursies, activiteiten of bezienswaardigheden in de historische stad. Kortom, zij zullen er alles aan doen om jou een fantastische beleving te laten ervaren in de prachtige stad van Spanje.

Een prachtig en frisse accommodatie waar jij fantastisch een paar dagen luxe kan verblijven en daarom hebben wij dit hotel in onze top-10 geplaatst!