Hotel Abalu

Je zal heerlijk ontvangen worden in het 3-sterren hotel midden in Madrid. Het vriendelijke personeel werkt hard voor de bezoekers in het hotel en daarom kan jij compleet tot rust komen in deze prachtige overnachting. Alle kamers zijn prachtig ingericht, waardoor je vergeet dat je midden in een stad verblijft. Het heeft een erg chique uitstraling en een bijzondere inrichting. Je hebt het gevoel alsof je in een hemelbed slaapt, doordat de kamer op een chique wijze is opgemaakt. De kamers zijn opgemaakt met verschillende soorten kunst, zoals mooie en aparte lampen, verschillende spiegels, bijzondere achterwanden bij de bedden en de verschillende manieren van behang.

De balie waar de gasten ontvangen worden, is op een bijzondere wijze gestyled. Het is een zilveren kleur met een zodanig patroon, dat het een originele en unieke uitstraling beloofd.

Luxe voorzieningen

Aan de luxe voorzieningen geen gebrek, want elke hotelkamer is voorzien van airconditioning, verwarming en een tv. Maak jij gebruik van een suite? Dan beschik je zelfs over een thuisbioscoop en een Mac-laptop. Kijk je ogen uit, want iedere hotelkamer staat vol met verassingen. Word je niet verrast qua voorzieningen, dan wordt je wel verrast door de bijzondere inrichting en stijl. De aparte sfeerverlichting voorziet het hotel van een luxe en strakke uitstraling. Helemaal wanneer jij de lampen dooft, zal je in een wereld terecht komen met allerlei verrassende kleuren. Nieuwsgierig geworden? Lees dan vooral even verder.

Verschillende kamertypes

Dit hotel biedt verschillende kamertypes. Dus vind jij het prettig om met jou eigen gezinnetje, inclusief opa en oma, in één ruimte te liggen. Dan kan dit hotel jou dit bieden! Voor ons een belangrijke reden dat wij dit hotel in onze top-10 lijst hebben geplaatst!

Er is nog meer.. Het hotel beschikt over een buitenterras. Een heerlijke gelegenheid om ‘s ochtends te genieten van je ontbijtje in de open lucht midden in Madrid, voordat je drukke dag weer begint. Daarnaast biedt het hotel nog een paar uitzonderlijke activiteiten. Ze hebben een bubbelbad, waar je gebruik van kan maken. Dat hebben jou voetjes vast verdiend na een hele dag wandelen in de drukke, warme stad. Is het bubbelbad niet ontspannen genoeg? Dan kan je er ook nog voor kiezen om jezelf te laten masseren, waardoor je helemaal ontspannen de nacht in gaat.

Heb je genoeg gelopen door de Spaanse stad en wil je wat verder kijken dan waar je met de benenwagen bent gekomen? Dan heeft dit hotel jou de mogelijkheid gegeven om fietsen te huren. Met deze mogelijkheid kom je een stuk verder en kan je nog meer bekijken van deze mooie, historische stad die heel veel te bieden heeft.

Eten & Drinken

Uiteraard ontbreekt er in dit hotel geen eet-, en drinkvoorziening. Het hotel is voorzien van een knus restaurant waar je een lekker een hapje kan eten. Heb je liever zin in even een snelle hap? Dan kan de snackbar in het hotel jou vast verder helpen!

Volgens ons een hele leuke accommodatie om een paar nachtjes te verblijven. Kijk snel naar wat dit hotel nog meer te bieden heeft en je kan uitkijken naar een fantastisch weekendje Madrid!