Hotel Preciados

Het prachtige viersterrenhotel dat is gelegen in het hart van Madrid is een overduidelijke aanrader voor jou als jij geïnteresseerd bent in het nachtleven, tapas en architectuur.

Deze accommodatie ligt zodanig centraal gelegen dat je binnen twee minuten lopen op het metrostation bent en binnen enkele minuten ben je ook bij Spaanse pleinen en andere bezienswaardigheden rondom het hotel.

Nette en schone hotelkamers

Het hotel is in de avonduren prachtig verlicht, waardoor hij goed opvalt in de straten van Madrid. De hotelkamers zijn netjes ingericht en elke dag worden de bedden netjes opgemaakt en schoongemaakt, zodat jij iedere avond weer in een schoon en fris bed slaapt. De kamers zijn voorzien van slaap-, en badkamervoorziening, minibar en de meeste kamers beschikken over een balkon. Vanaf het balkon kan je de bevolking, het verkeer en verder de straat bekijken wat samen een uniek beeld creëert. Gelukkig heb je ‘s nachts geen last van de drukte om je heen, door de geluidsdichte kamers van het hotel.

Ieder uur van de dag is het personeel voor jou aanwezig en bereikbaar. Heb jij vragen, wil je een ontbijtje op bed of wens je meer informatie over de stad? Dan is het vriendelijke en gastvrije personeel jou 24-uur per dag van dienst.

Gezellig restaurant & Bar

Het hotel heeft een prachtig restaurant waar je in de ochtend een heerlijk ontbijtje kan eten. De tafels zijn al voor je gedekt en dan wordt het ontbijt voor je gemaakt die je dan vervolgens kan eten, totdat je weer helemaal vol zit. Er is ook een mogelijkheid om te lunchen en te dineren. Een gezellig restaurant in een sfeervolle omgeving met een leuk uitzicht op de straat.

Het restaurant is gespecialiseerd in verschillende wijnen. Dus als jij een wijnliefhebber bent, dan ben je bij dit restaurant op het juiste adres! Tal van verschillende soorten wijnen kunnen je toegelicht worden. Er kan je ook geadviseerd worden welke wijnen jij het beste kan nuttigen tijdens de maaltijden.

Er is ook een erg gezellig barretje aanwezig, waar je de keuze hebt uit verschillende (non-) alcoholische dranken. Hier kan je tot laat in de avonduurtjes nog een lekker drankje nuttigen, voordat je de nacht tegemoet gaat.

Een mooi hotel met uitzonderlijke voorzieningen in de hotelkamer. Je kan er heerlijk ontbijten, lunchen en dineren. Oftewel, volgens ons een echte aanrader als jij een paar dagen in Madrid verblijft!