One Shot Prado 23

Prachtige architectuur

Een bijzonder 3-sterren hotel in het midden van Madrid, waarvan je zou denken dat het interieur volledig is ingericht door een kunstenaar. Van de buitenkant is het een typisch Spaans hotel, maar zodra je binnenkomt, kom je in een totaal andere wereld terecht. Een wereld waar kunst centraal staat. Prachtige architectuur, strakke uitstraling waardoor je in een luxe accommodatie overnacht. Het heeft een frisse en moderne uitstraling met uitzonderlijke kunstwerken aan de muren.

11470379603_76b1e4358f_b

Nadat je mooie bezienswaardigheden hebt bekeken of een lange vergaderdag erop hebt zitten in de stad, ben je er even aan toe om jezelf compleet op te frissen. Dit hotel heeft heerlijke regendouchejes, waardoor je je weer helemaal fris voelt wanneer je eronder vandaan komt.

Omgeving

Binnen tien minuten ben je in de wijk waar je heerlijke traditionele tapasbars kan bezoeken. Wilt u nog meer informatie over de stad of over bepaalde monumenten die u nog wilt bezoeken? Dan kan dit hotel jou voorzien van deze informatie. Er is een informatiebalie aanwezig waar ze je kunnen voorzien van de nodige informatie over toeristenroutes, fietsverhuur en nog veel meer.

Hotelkamers

In het moderne en frisse hotel kan je compleet tot rust komen in de hotelkamers. De witte kamers hebben allemaal een eigen kleur. De verschillende kleurtinten in de kamers geven de ruimtes een frisse en moderne look. Ze zijn voorzien van een minibar, spiegel-tv en een kleedruimte. Bovendien heeft iedere hotelkamer een eigen kluis. Zo kan je op ieder moment je waardevolle spullen vertrouwd achterlaten.

Ervaar hoe het is om in dit kunstzinnige hotel te verblijven. Deze overnachting maakt jouw dagen in Madrid helemaal compleet. Verblijf je alleen, met zijn twee├źn of misschien wel met zijn viertjes? Allemaal geen probleem. Dit hotel biedt de juiste sfeervolle kamers, inclusief een heerlijk ontbijt, zodat je er de volgende dag weer tegenaan kan gaan.