Only You Hotel & Lounge Madrid

Origineel hotel

Het 4 sterren hotel dat wordt gekenmerkt door de unieke stijl van de kamers. Iedere hotelkamer is zodanig ingericht, dat het voor jou elke keer weer een beleving is in wat voor ruimte jij terecht komt. Kom je in een hotelkamer terecht dat bekleed is met donkerblauwe of zwarte stof of kom je in een hotelkamer gevormd door houten balken. Kijk je ogen uit en geniet van de unieke omgeving in het hotel dat zich midden in Madrid bevindt. Heb je de receptie van het hotel al bekeken? De achtergrond van de receptie bestaat uit witte boksen, wat een grappig en uniek effect geeft. Dit hotel is gemaakt met zoveel oog voor detail, dat je niet snel uitgekeken zult zijn. Iedere keer dat je om je heen kijkt, zie je dingen die je de keer daarvoor niet opgevallen zijn.

Only You Hotel 2Buiten de unieke beleving worden de geluidsdichte hotelkamers afgemaakt met een minibar, smart-tv, en een iPhone/iPod en mp3-dock. Je beschikt over een elektronisch kluisje, zodat je met een vertrouwd gevoel je waardevolle spullen kunt achterlaten. Je bent volledig voorzien om je heerlijk te ontspannen en vertrouwd te leven in je eigen hotelkamer, met uitzicht over de druk bezochte straat.

Tijdens het verblijf kun je gebruikmaken van de fitnessruimte. Heb je er een zware dag erop zitten, omdat je de prachtige stad hebt bezocht? Of omdat je een lange vergadering erop hebt zitten? Dan kan je je heerlijk laten masseren door een Spaanse masseur, zodat je de volgende dag weer soepel en ontspannen kan genieten aan een dag in het prachtige Madrid.

De vriendelijke diensten

Het hotel beschikt over een gezellige bar waar je altijd even een drankje kan halen. Je kan ontbijten, lunchen en dineren in het hotel, zodat je nooit met een leeg maagje hoeft te lopen. Deze accommodatie beschikt over een origineel gevormd restaurant. Je zit in een open en frisse ruimte en met de hoge ramen, krijg je een erg ruim effect.

Alsof de diensten van het restaurant en de bar allemaal niet al genoeg zijn.. Je kan ook nog vragen om ontbijt op bed! Een hotel dat je een ontzettend luxe en ontspannen gevoel geeft,Only You Hotel daarom voor ons een overnachting dat duidelijk in onze top-10 lijst hoort!

Ben je voor een zakenreis in Madrid? Dan is dit hotel perfect voor jou! Er is een mogelijkheid tot het huren van een vergaderzaal en het hotel biedt een businesscentrum. Hier kun je snel, gemakkelijk en ongestoord internetten en werken met je laptop. Wat houdt jou nog tegen? Wij zeggen: Boeken!