VP Jardin de Recoletos

Groen, tropisch paradijs

In dit prachtige 4-sterren hotel hangen tropische sferen door de prachtige landschapsschilderijen die in het hotel te vinden zijn. Daarnaast beschikt dit hotel over een terras met veel groen om zich heen. De vele planten, bomen en watervalletjes laten je even vergeten dat je je midden in een stad bevindt in plaats van in een tropisch resort of een fris, groen parkje. Het zorgt voor een erg ontspannen gevoel.

Heerlijke maaltijden

Tussen de groene voorzieningen van het hotel kan je heerlijk je maaltijd nuttigen. Het ontbijt is altijd erg gevarieerd, waardoor het voor jou altijd weer een verassing is wat er die ochtend op het menu staat. Iedere ochtend staan er een tal van verschillende soorten vers fruit, verschillend broodbeleg en geperst sap. Daarmee heb jij je vitamientjes weer binnengekregen en kan je de drukte van de stad weer een poosje handelen. Wil jij liever niet je ontbijt tussen de groene planten en het tropische water nuttigen, dan is er voor jou de optie om ontbijt op bed te reserveren. Het hotel houdt trouwens rekening met eventuele dieetwensen. Veel luxer kan je de eet-voorzieningen toch niet treffen?

Het hotel heeft ook de mogelijkheid om binnen je maaltijden te nuttigen. Binnen vind je ook de bar met veel mogelijkheden tot (non-)alcoholische drankjes. Het is een erg ruime ruimte en zodanig ingericht dat er in de avonduren er een gezellige sfeer hangt. Ben je toe aan een lekker, koud en Spaans biertje? Dan ben je op het juiste adres als je even aan de bar wilt zitten. 11132633

Relaxte hotelkamers

Buiten de heerlijke tropische sferen en het vitaminerijke ontbijt, beschikt dit hotel over prachtige hotelkamers waar jij je op ieder moment van de dag eventjes kan terugtrekken. Heb je behoefte aan een middagdutje of ben je toe aan een lange nacht in een diepe slaap? Geen zorgen, bij dit hotel zit jij goed! In dit hotel hangt zo’n heerlijk relaxte en tropische sfeer dat jij na het laatste drankje naar je hotelkamer kan vertrekken en binnen enkele minuten richting dromenland bent vertrokken.

Boven de hemelse bedden hangen landschapsschilderijen, wat er erg chique uitziet. Vanuit het bed kan je lekker tv kijken en je klaarmaken voor de nacht of juist voor de dag die je tegemoet komt. De ruime kamers hebben vaak ook een kleine woonkamer, dat bestaat uit een lekkere bank, salontafel en een keukentje. Ideaal te gebruiken als je voor het slapen gaan nog even een wijntje wilt drinken of je in de middag gewoon even wilt terugtrekken.

Er werkt erg prettig personeel die je voorziet van meerdere diensten tijdens jou verblijf. Dus wil jij graag je kleding gewassen hebben, wens je informatie over excursies of wil je een auto huren? Het personeel staat 24 uur per dag voor jou klaar!

Een prachtig hotel die wij zeker aanraden wanneer je een paar daagjes richting de historische stad in Spanje vertrekt. Ze voorzien je van verschillende diensten, een prachtige, groene omgeving en mooie bad-, slaapkamervoorzieningen!