Montenapoleone Suites

Welkom in de prachtige accommodatie midden in de grote stad van Italië. Een hotel waar je heerlijk kan overnachten als je zakenbesprekingen hebt of als je een paar daagjes Milaan komt bezoeken.

Vakantie Milaan

Milaan is een mooie en historische stad om een paar dagen in door te brengen. Er zijn veel bezienswaardigheden te zien en genoeg activiteiten te doen. Als de dag bijna voorbij is, is het heerlijk om in een prachtige hotelkamer uit te rusten, zoals bij Montenapoleone Suites.

Je hebt een heerlijke kamer voor jou alleen, waar je je kan terugtrekken en kan voorbereiden op de nacht. De bedden worden iedere dag weer netjes opgemaakt en schoongemaakt en in combinatie met de prachtige blauwe verlichting ontstaat er een luxe uitstraling in het hotel.

Er is een mooie badkamervoorziening aanwezig, de plek waar jij je heerlijk kan opfrissen als je een lange dag hebt gelopen door Milaan. Het vriendelijke personeel wil jou graag voorzien van meer informatie over activiteiten en bezienswaardigheden in de stad om er zo voor te zorgen dat jij een fantastische vakantie hebt gehad waar je met een positief gevoel op terug kan kijken.

Bij dit hotel heb je de keuze om naast een zacht en schoon bed, televisie en airconditioning ook te beschikken over een heerlijke hot tub. Door de luxe vormen en de uitzonderlijke blauwe verlichting kom je in een sfeer terecht die je totaal laat ontspannen. Het is heerlijk om lekker te badderen in een spa-omgeving als je de hele dag hebt gelopen in de drukke stad. Een echte aanrader als je rozig in slaap wilt vallen en de volgende ochtend weer helemaal ontspannen op wilt staan.

Business trip

Ben jij een paar dagen in Milaan, omdat je enkele vergaderingen of besprekingen moet houden? Dan is dit fantastische hotel voor jou een aanrader. Je wordt vriendelijk ontvangen door het gastvrije personeel, die je vervolgens naar jouw hotelkamer brengt. Je kan op je eigen kamer gebruikmaken van de uitstekende WiFi, zodat je hier nog een paar uur op je eigen gemak kan doorwerken op je laptop of je tablet.

De kamers beschikken over zachte en schone bedden, een televisie, airconditioning en je hebt de keuze om een heerlijk warme hot tub tot je beschikking te krijgen. De hot tub is voorzien van blauwe verlichting, waardoor er een erg ontspannen sfeer ontstaat. Heb jij een vergaderruimte nodig? Ook geen probleem, dit hotel biedt ook vergaderruimtes aan.

Laat een lekkere fles wijn naar je kamer brengen, ga de nacht tegemoet en wordt de volgende ochtend wakker met een heerlijk kopje koffie. Een ideale overnachting als je er de volgende dag weer fris en fruitig tegenaan moet gaan!