Over Ons

Welkom op de website van Leukhotel.nl. Jij bent vast zoekende naar een overnachting in een bepaalde stad. Je bent bij ons aan het juiste adres om jou te mogen helpen bij deze zoektocht. Wij zijn een kleine, jonge en flexibele onderneming die zoekt naar leuke hotels in verschillende landen en steden. Ons doel is om het voor jou makkelijker te maken om een geschikt hotel te vinden.

Bij elk land of elke stad hebben wij een top-rijtje gecreëerd die hotels laat zien met een perfecte prijs- en kwaliteitverhouding. Verder kijken wij of het een leuk hotel is aan de hand van de volgende eisen:

  • Het zijn nette en schone hotelkamers1450710_414148742048038_2070856111_n_logoLeukHotel
  • Er is aandacht gegeven aan de inrichting van de kamers en het hotel
  • De locatie van het hotel is duidelijk en voldoende
  • De prijs- kwaliteitverhouding van het hotel is goed
  • De sfeer en de charme van het hotel zijn erg belangrijk

Uitdaging

Het is voor ons elke dag weer een uitdaging om te zoeken naar betere hotels. Als het blijkt dat een hotel uit ons top-rijtje in haar waarde gedaald is, zullen we deze verwijderen uit ons top-lijstje. Onze lijstjes zijn uniek en daar zal je alleen kwalitatief goede hotels vinden.

Omdat wij al onze hotels in de gaten houden en recentelijk bekijken, garanderen wij u een goed en verzorgd hotel die aan onze ‘leukhotel’-eisen voldoet. Veiliger en vertrouwder kunt u een hotel niet boeken!

Boeken

Met enkele klikken hebt u uw leukhotel-accommodatie geboekt. Een goede voorbereiding is immers het halve werk en daar willen wij jou graag mee helpen. Omdat je bij ons erop kan vertrouwen dat je een goed verblijf hebt geboekt, kan je uitkijken naar een topovernachting. Én dat is eigenlijk al het begin van het genieten. Datgene wat je zeker gaat doen als je daadwerkelijk in de accommodatie verblijft.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over onze website of over onze manier van werken? Dan horen wij dit graag. Je kunt hier klikken om naar het contactformulier te gaan. Deze kan je invullen en dan zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen.