Boat Hotel Matylda

Dat is nog eens een leuk hotel! Of eigenlijk botel, want je verblijft  hier op een leuke gezellig boot. De boot ligt in het prachtige historische centrum van Praag, op slechts 1 kilometer afstand van de Karelsbrug. Deze boot heeft een prachtige warme uitstraling. Voornamelijk door het vele hout gebruik, maar ook door de prachtige verlichting ‘s avonds. De kamers zijn netjes, niet echt modern, maar wel gewoon leuk

Perfecte locatie

Als je via de trap de kade oploopt bevind je je gelijk op een prachtige straat in Praag met prachtige herenpanden waar Praag zo bekend om staat. De locatie is nog perfecter omdat vlakbij een metrostation ligt waardoor je heel Praag snel door reist. Daarnaast is vanaf dit hotel eigenlijk ook alles prima te lopen, dat is ook zeker een aanrader in Praag. Op die manier ontdek je Praag echt!

Faciliteiten in dit leuke hotel

De kamers zijn zijn netjes en vol met sfeer. Wel een aanrader om geen standaard kamer maar een superior kamer te nemen, omdat deze net wat ruimer is opgezet (je verblijft immers op een boot). Door deze kamer geniet je net wat meer van je verblijf. In het gehele hotel is wifi aanwezig.

Restaurant en tweede boot

Het gaat hier niet om een mooie hotelboot, nee eigenlijk zijn het er twee die naast elkaar liggen. Op de ene boot bevind zich het restaurant en een aantal standaard kamers. Op de tweede boot bevinden zich alleen kamers en is deze boot voorzien van een luxe dakterras.

Een keer een iets ander hotel? Maar toch in het centrum willen verblijven, dit is de ideale kans! Perfect voor een leuke romantische steden trip naar Praag!