MOODs boutique hotel

Het Moods boutique hotel is echt zo’n hotel dat je eigenlijk niet zou verwachten in een oostblak stad zoals Praag is. Het is werkelijk een prachtig boutique hotel met een verfrissende en moderne uitstraling. Eén en al design met veel gebruik van hippe felle kleuren. Zowel bij de meubels als ook met leuke kleuren LED-verlichting. Het hotel is nog niet zo oud en doet er dan ook alles aan om het er je helemaal naar je zin te maken.

Locatie van Moods

Dit boetiek hotel  bevind zich in het Old Town gedeelte van Praag, dus mooi in het historische centrum.  Op deze manier is dit hotel dan ook perfect voor een weekend trip.. de locatie leent zich om lekker de stad te gaan ontdekken. Je bevind je vlak bij de leukste restaurants en bars. Daarnaast heeft Moods zelf trouwens ook een bar die onder de bezoekers van dit hotel ook erg gewaardeerd wordt.

Faciliteiten

Naast de bar heeft Moods nog een aantal faciliteiten die tot de top behoren. Wat dag je van een heerlijke Thaise massage? Zowel voetmassages als fullbody massages zijn geen probleem en deze kun je krijgen in de ontspanningsruimte. Wil je verder ontspannen? Dan kan dat prima in je heerlijke hotel kamer. Alle verlichting in je kamer is naar stemming aan te passen, zo maak je er binnen noodtime een rode kamer van om het romantisch te maken..!

Leuk voor een aantal dagen!

Ga er dus lekker op uit en boek dit leuke hotelletje voor je volgende stedentrip naar Praag! Een moderner boutique hotelletje vind je niet in de binnenstad.