Mooo

In eerste instantie zou je zeggen, wat een vreemde naam voor een Hotel… Totdat je de inrichting van deze geweldig leuke appartementen ziet! Werkelijk overal is wel een koe in verwerkt. Niet dat je er echt gek van word, maar juist op een leuke manier. Denk bijvoorbeeld aan veel zwart wit tinten en patronen. Dan weer een leuke kapstok. Of gewoon duidelijk, een groot schilderij van een koe aan de muur.

Ben je moe, dan slaap je heerlijk in Mooo…

Aan de ligging van deze appartementen kan het ook niet liggen. Je verblijft midden in het centrum van Praag. Binnen één kilometer ben je bij alle toeristische trekpleisters. Bijvoorbeeld de Kerelsbrug, het Nationaal museum of het oude stadhuis met het beroemde Uurwerk van Praag.

Faciliteiten

Fijn om mee te beginnen; Er is gratis wifi door het hele pand heen. Daarnaast kan je ook bij de receptie terecht als het gaat om fietshuur. Het hele hotel is in 2014 compleet vernieuwd en oogt dus modern en alles is eigenlijk wel nieuw. De kamers zijn ook helemaal vernieuwd en je hebt bijv. een mooie flatscreen televisie.

De appartementen zijn allemaal voorzien van een klein keukentje met een eettafel. Een fijne badkamer (met haardroger) en natuurlijk gratis toiletartikelen (die je als echte Nederlander waarschijnlijk weer mee naar huis neemt).

Ideaal voor je stedentrip naar Praag

Dit hotel is ideaal voor een stedetrip naar Praag. Modern ingericht met een leuke twist (de koeien) maar ook een perfecte ligging in de stad. Zo ontdek je Praag nog een stuk sneller en betaal je veel minder voor vervoer, alles is op loop afstand. Dit hotel kost ook niet veel en zo blijft het een leuke betaalbare stedentrip, gezien alles in Praag ook goed te betalen is als Nederlander.

Kortom; Mooo is een échte aanrader en dus een écht leuk hotel!