Hotel Colors

Gek op kleur om je heen? Dit is het hotel van je dromen! Colors heet namelijk niet voor niks zo. Het hele hotel is gebaseerd op het thema kleur en elke ruimte is dan ook fel gekleurd… maar wel passend! Het heeft een verfrissend Italiaanse sfeer, het past wel bij Rome.

De gekleurde kamers

De kamers zijn allemaal zeer licht en hebben natuurlijk veel kleur. Als je een favoriete kleur hebt en deze als kamer wilt; Geef het even aan, als het rustig genoeg is, is dat mogelijk. Elke kamer is namelijk weer compleet anders. Natuurlijk kan je het ook als verassing zien.

Alle kamers hebben gratis wifi, zijn voorzien van een televisie en je krijgt elke dag een nieuw gratis flesje mineraalwater (daar zijn we als hollander natuurlijk gek op ;)). Daarnaast heeft elke kamer airco en een badkamer (wel wat standaard).

Buiten de kamer zijn de faciliteiten ook fijn. Fijne gemeenschappelijke ruimtes (zoals een prachtig dakterras waar je op Rome uit kijkt), een eigen tv-lounge, en een plek om te internetten.

Locatie

Hotel Colors ligt er dicht bij het Vaticaan, dat is slechts 5 minuten lopen. Vandaar een prima locatie in Rome als het gaat om bezienswaardigheden. Metrostations liggen ook in de buurt en vanuit daar reis je natuurlijk snel door heel Rome heen, om bijvoorbeeld het Colosseum te gaan bekijken.

Kortom, opzoek naar een verfrissend hotel, houd je niet van sober en wil je Rome op een leuke manier ontdekken. Dan is dit leuke hotelletje wat voor jou. Mooi meegenomen; Dit leuke hotel is ook nog eens goed betaalbaar.