iRooms Forum & Colosseum

 

iRooms in Rome is echt een boetiek hotel dat op onze website thuis hoort! Dit is weer zo’n verrassend hotel met veel leuke snufjes. Dit hotel ligt op slechts 200 meter afstand van het Romeinse forum, het colosseum and andere prachtige bezienswaardigheden in het oude centrum van Rome. Perfect dus voor een eerste verkenning door rome, tijdens een leuke stedentrip. De trevi fontein ligt op slechts 10 minuten lopen en alle leuke uitgaan gelegenheden vind je ook in de omtrek van het musseum.

De leuke kamers van iRooms

Genoeg over de ligging, want naast de ligging is dit hotel zelf ook geweldig. Elke kamer is uitgerust met de meest fantastische snufjes. Wat dacht je van een heerlijke regen douche en een jacuzzi? Deze vind je op ELKE kamer! Daarnaast kan je elke kamer helemaal in stemming brengen door de LED verlichting, welke je zelf kunt aanpassen naar de kleur die je wilt. Zo maak je het binnen no time extra romantisch op de kamer. Naast deze faciliteiten om te genieten is er ook nog een (gratis!) minibar, gratis WIFI en op je kamer vind je en iPad waar je gewoon gebruik van kunt maken tijdens je verblijf.

Hypermoderne kamers

De kamers zelf zijn ook hypermodern. Je moet er natuurlijk van houden, maar op en top design is het zeker! Neem dus zeker even een kijkje via de link op deze pagina om alle foto’s te bekijken, zo kies je de leukste kamer uit.

Een op en top modern hotel in Rome? Dan is dit zeker de nummer 1 keuze daarvoor! Een verassend leuk design hotel!