Jazz Style

De naam zegt het natuurlijk al, maar de uitvoering waarop is werkelijk fantastisch: Het hele hotel is in jazz style getoverd. Je geliefde die van Jazz houd moet je bijna meenemen naar dit romantische en leuke hotel! En dat ook nog eens Rome.. veel mooier word het niet.

De Jazz kamers

Een hele leuke om mee te beginnen; Alle kamers zijn voorzien van een heuze “Belevenisdouche“. Bij deze bijzonder douche kan je kiezen voor chromotehrapie, ozontherapie en heeft de douche ingebouwde radio functies. Veel fijner sta je niet onder de douche.

Daarnaast zijn de kamers zeer luxe en modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Helemaal voorzien van muziekstyle. Piano’s aan de muren, leuke kussentjes en strak interieur met mooie sfeerverlichting.

Nog een tip van ons; Kies voor een Deluxe of Superior kamer, dat is niet zo heel veel duurder bij dit hotel, maar maakt de beleving nog leuker. De badkamer is dan helemaal een stuk luxer en je hebt dan bijvoorbeeld een heerlijk bad (dat ook nog eens speciaal verlicht is, zie de foto’s). Helemaal bij een kort verblijf extra meerwaarde en een nog leuker hotel.

Ligging

Vanuit dit leuke jazz hotel ontdek je de stad Rome op zijn beste. Op nog geen 50 meter ligt al de levendige markt aan de bekende straat Via Sannio. Metro stations zijn vlakbij het station en een paar metrohaltes verder stap je dan ook zo uit bij de bekendste trekpleister van Rome; Het colosseum.

Kortom, opzoek naar een leuk design hotel in Rome? Een romantisch weekendje weg met je geliefde? Opzoek naar een mooie plek in het centrum? Je hebt dan zojuist je leuke hotel in Rome gevonden!