Rome Times Hotel

Het Rome Times Hotel is een verrassend boetiek hotel in Rome. Als je de naam hoort denk je misschien aan een erg klassieke uitstraling, maar dat is niet zo. De uitstraling en sfeer van dit leuke hotel is een fijne mix van klassiek en modern. Om maar iets te noemen; Je vind er bijvoorbeeld een prachtige bar, waarbij de bar zelf echt van oud hout is maar daarachter weer moderne blauwe LED verlichting. Dit soort combinaties blijven je verassen in dit hotel en dat maakt het net wat bijzonderder.

Aangename faciliteiten

Dit hotel heeft fijne faciliteiten zoals een prachtig dakterras waar je heerlijk in het zonnetje kunt ontbijten. Vanaf het dakterras kijk je over een groot deel van Rome heen, en zo begint je dag natuurlijk goed! De kamers zelf zijn ook goed, gratis wifi, een prachtige 42-inch TV en voorzien van airconditioning. De stijl is zoals hierboven geschreven ook in de kamers goed terug te vinden. Zo zijn alle kamers voorzien van handgemaakte meubels die speciaal voor in het hotel zijn gemaakt.

Ligging en doelgroep

Zowel met kinderen als ook als stel met z`n twee├źn is dit een fijn hotel. Voornamelijk wel wat meer gericht op het laatste. Je kunt van het hotel zelf al fijn genieten, wat lekker is na het velen lopen wat je in Rome al snel doet. Na een dagje stad kan je bijvoorbeeld lekker uitrusten aan de wijnbar op het dakterras. De ligging met de stad is trouwens goed te noemen, een groot metrostation (Repubblica) bevind zich op slechts 500 meter afstand. Daarnaast is het 10 minuten lopen naar de beroemde Trevifontein, de Spaanse Trappen en het Collosseum.

Interesse in een fijn hotel, bezienswaardigheden van Rome, een lekker wijntje en goed eten? Dan is dit een perfect hotel om in te verblijven! Een echte aanrader.