Leuk Hotel Zwolle

Leuk Hotel Zwolle

BEKIJK DE TOP LIJST

Zwolle, een stad met zeventien wijken en meer dan honderdtwintigduizend inwoners. Waarschijnlijk denk je bij het boeken van een overnachting niet direct aan Zwolle. Deze stad heeft echter meer te bieden dan dat de gemiddelde Nederlander denkt. Deze stad biedt u kunst, theaters en uitzonderlijk goede restaurants.

Kunst en cultuur

Zwolle kent veel kunst en cultuur. Interesse? Dan kunt u eens een kijkje nemen bij het Museum De Fundatie. Dit museum bevindt zich op twee locaties, zowel in Zwolle en Heino. Ze laten een topcollectie beeldende kunst zien met aansprekende tentoonstellingen.

Theater

Het theater De Spiegel zit ook gevestigd in Zwolle. Ze voeren verschillende theatervoorstellingen uit. Denk hierbij aan theater voor jeugd en familie, dans, musical, klassiek en cabaret. Een aanrader is het zeker!

Zwolle biedt nog veel meer kunst en cultuur. Dus ben jij de kunst en cultuur liefhebber? Dan is Zwolle echt een stad voor jou die door jou bezocht moet worden!

Activiteiten

Naast alle kunst en cultuur activiteiten zijn er nog veel meer activiteiten te doen. Houd jij van een bijzonder spektakel en vind je het niet erg om daarvoor het water in te gaan? Zwolle biedt een duikcentrum waarbij je de waterwereld in Meppel kan gaan bekijken. Voor deze duikervaring hoef je niet in een bezit te zijn van een brevet. Zwemkleding past, flippers en trimvesten aan? Check! Ga het water in!

Zowel voor jong en oud zijn er genoeg activiteiten te doen. Ben je met de kids op stap? Ontdek dan het geheim van Graaf Sassendonk tijdens een speurtocht voor kinderen door de historische stad.

Er zijn meer actieve en sportieve activiteiten, lekkere restaurantjes en cafés en uiteraard winkels! TIP: Zin in een lekker hapje of een leuke give-away? Zoek dan naar het winkeltje ‘Zwolse Balletjeshuis’. Het Zwolse snoepje die al 170 jaar op de markt is! Je vindt het Zwolse Balletjeshuis op het Grote Kerkplein 13.

Overnachten

Er zijn verschillende plekken waar u gemakkelijk kunt overnachten. Neem bijvoorbeeld het bijzondere Librije’s Hotel. Een 18-eeuwse vrouwengevangenis dat is gerenoveerd naar een prachtige vijfsterrenhotel. De kamers en suites zijn er stijlvol ingericht en u zult uw ogen uitkijken.

Leukhotel.nl laat u ook kennismaken met Bilderberg Grand Hotel Wientjes. De locatie van dit hotel is op een van de mooiste plekjes van Zwolle gevestigd. Het bevindt zich op 150 meter afstand van het centraal station en het centrum ligt op slechts 4 minuten lopen. Het hotel beschikt over rustige slaap-, badkamervoorzieningen.

Kom naar Zwolle en maak kennis met de echte Zwollenaren!