Leuk Hotel Amersfoort

BEKIJK DE TOP LIJST

In 2015 is Amersfoort verkozen tot hotel stad van het jaar! En dat is een prijs die krijg je natuurlijk niet zomaar. Vandaar ook dat we deze stad uitgebreid noemen hier op Leuk Hotel. Een unieke top 10 die je nergens anders vind.

Perfect gelegen

Deze stad heeft een unieke ligging. Niet voor niks is het middelpunt van Nederland in Amersfoort te vinden, de lieve vrouwe toren. Zo ben je mooi centraal, is een uitstapje naar de veluwe zo gemaakt maar ook ben je zo in het nabije Utrecht (slechts 15minuten met de trein). Maar eigenlijk wil je natuurlijk deze stad helemaal niet uit, je kan je ook prima vermaken in Amersfoort. Net wat kleiner dan Utrecht, maar dan ook eigenlijk veel gezelliger.

Prachtige oude stad

Het is gelijk te zien dat deze stad is ontstaan in de middeleeuwen. Prachtige kleine grachtjes, oude panden, klinkerwegen en natuurlijk de bekende muurhuizen maken Amersfoort tot een prachtige oude stad. Het voelt zo echt gezellig aan, en je hoeft alleen nog maar opzoek naar dat ene leuke hotel om het compleet te maken. En daarmee helpen we je natuurlijk graag!

Leuke hotels in Amersfoort

Wil je echt genieten van de mooie oude stad, dan is het een aanrader om in het centrum van Amersfoort te verblijven. Daar heb je dan ook de aller leukste hotels. Dit centrum zit vol met gezellige pleintjes, zoals het lieve vrouwe plein en de hof. Op beide pleinen vind je gezellige hotels, met het terras recht voor de deur! De top 10 hiernaast bestaat dan ook vooral uit de hotels om deze pleinen heen.

Hier en daar hebben we toch een hotel buiten het centrum geselecteerd, deze zijn vooral leuk als je meer houd van een bosachtige omgeving en zin om deze bossen rondom amersfoort te verkennen. Ook deze hotels bevinden zich niet ver van de stad zodat je daar ook altijd makkelijk een kijkje kunt nemen.

 

Hotel reviews in Amersfoort

Logement de Gaaper
LANGE JAN HOTEL