barcelona

Leuk Hotel Barcelona

BEKIJK DE TOP LIJST

Barcelona, de stad die “alles” heeft. Barcelona is met recht een van de leukste steden van Europa. Bijna nergens in de wereld vind je een dergelijke wereldstad direct aan de zee (dus met strand). Direct 2 vliegen in 1 klap, tenminste in de zomer. Maar ook in de winter of in de herfst is Barcelona een heerlijke stad voor een stedentrip. Leukhotel.nl heeft je geholpen met het vinden van een leuk hotel in Barcelona. Een leuke stedentrip naar Barcelona begint met het leukste hotel in de leukste wijk. Het liefst niet te duur. Wij hebben veel zoekwerk uit handen genomen en de leukste hotels voor je op een rijtje gezet. Ook adviseren we je in welke wijk je dat leuke hotel het beste kan boeken. Bekijk de pagina Leuk Hotel Barcelona en hopelijk hebben wij jouw geholpen om een leuk hotel in Barcelona te vinden.

Hotel centrum Barcelona

Zorg dat je een hotel in het centrum van Barcelona boekt als je niet perse in andere delen van de stad hoeft te zijn. Het centrum is veruit de allerbeste om je hotel op uit te zoeken. Vanuit de binnenstad zijn alle bekende bezienswaardigheden in de directe buurt. Hieronder hebben we een link gemaakt die je direct linkt naar de beste hotels met de beste prijzen in het centrum van Barcelona.

Let op, klik op deze link voor de beste hotels in het centrum van Barcelona.

Hotel Barcelona Ramblas

De Ramblas is een van de bekendste straten van Barcelona. Meer bekend als een boulevard, omdat er dagelijks tienduizenden mensen overheen lopen. Op de Ramblas is het heerlijk flaneren en kijken naar de locale bevolking, toeristen maar ook zeker diverse straatartiesten. Zoek je een hotel direct bij de Ramblas, dan zit je middenin het centrum van Barcelona. Wel een beetje toeristisch, maar niettemin een prachtige locatie voor je hotel in Barcelona. Wij hebben een hele handige link waar je direct hotels op het Ramblas kan bekijken en boeken. Klik hier voor alle hotels op het Ramblas met de beste aanbiedingen.

Hotel bij het strand in Barcelona

Zoals gezegd is onder andere het unieke van Barcelona dat je ook op het strand kan liggen. Er zijn diverse leuke hotels vlakbij het strand van Barcelona, maar het strand van Barcelona is zeer makkelijk toegankelijk, ook vanuit andere delen van de stad. Je zou daarom kunnen overwegen niet direct aan het strand te zitten, maar 10 minuten afstand van het strand. Je betaalt dan een stuk minder voor het hotel dan direct aan het strand (de hotels aan het strand zitten vaak in een veel hogere prijsklasse). Een goede tip is de wijk El Born. Deze wijk heeft een intiem karakter, met allemaal kleine hotels, barretjes en restaurants. De wijk El Born ligt ongeveer 8 minuten met de taxi van het strand. Wat ons betreft het beste van 2 werelden!

Bezienswaardigheden in Barcelona

In Barcelona is alles goed bereikbaar. Je kan alleen al uren lang rondlopen op en rondom de Ramblas, ontdek de leukste steegjes, heerlijke tapas restaurantjes en flamingo dansers. Het stadion Camp Nou is wat verder verwijderd van de stad maar met de bus ben je er ook zo. Indrukwekkend om eens te zien, dit mega stadion.

 

Hotel reviews in Barcelona

Hotel Neri Barcelona
Arago 312 apartments
Hotel Grums Barcelona
Hotel Pulitzer Barcelona
Pullman Barcelona Skipper
H10 Urquinaona Plaza
Hotel Lleo
Musik Boutique Hotel
Hotel DO Plaça Reial
Violeta Boutique