Copenhagen Houseboat

De Copenhagen Houseboat is een unieke beleving! Niet voor niks dat we dit hotel op de nummer 1 gezet hebben van de leukste hotels in Kopenhagen. Zowel de beleving om op een boot in de stad te overnachten als het uitzicht zijn prachtig. Een echt unieke locatie, waar je heerlijk wakker word en gelijk het gevoel van Kopenhagen “proeft”. De inrichting is prachtig licht iets minder design dan je van onze selectie gewent bent op de nummer 1, maar de boot zelf maakt alles meer dan goed.

Ligging van dit leuke hotel

Deze hotel boot ligt in de (beroemde) haven van Kopenhagen. De haven ligt redelijk in het centrum van de stad. In 15 minuten lopen ben je op alle bekende plekken in deze prachtige Deense stad. Zo ben je snel bij de beroemde winkelstraat Stroget en bijvoorbeeld ook zo bij het centraal station.

Fijne faciliteiten op de boot

De boot beschikt over alle faciliteiten die je gewend bent van een gewoon hotel. Je zou het bijvoorbeeld niet verwachten, maar zelfs wifi is overal aanwezig. Toen wij er waren was dit ook zeer snel internet en goed ontvangst. Het terras is niet over te slaan als faciliteit om op te noemen. Je kunt hier heerlijk zitten en genieten van het uitzicht over de gehele stad. Werkelijk rondom je heen kijk je alle kanten uit. Dat is nog eens wat anders dan een hotel waar je alleen maar een stukje straat kunt zien.

Voel je vrij, maar toch midden in het centrum, dat kan dus perfect op deze prachtige hotelboot in Kopenhagen!