Hotel SP34

Hotel SP34 kan je omschrijven als een echt leuk boetiek hotelletje in Kopenhagen. Je kunt hier heerlijk genieten tijdens een uitstap naar Kopenhagen. Of je nu met je gezin gaat of een romantische weekendje voor twee, je voelt je gelijk op je gemak. Het hotel heeft een warme en knusse uitstraling. En als je op het design gaat letten is dit echt tot in de puntjes uitgewerkt.

De ligging van SP34

De ligging is niet goed, maar perfect te noemen! Het ligt in het centrum en midden in het voetgangersgebied van de stad. Het bekend stadhuisplein is slechts op zo’n 250 meter afstand van dit hotel. Een makkelijk hotel dus om te verblijven, je bent altijd zo weer terug, en als je het ‘s avonds laat maakt is dat nooit een echt probleem, je bent hier zo weer.

Faciliteiten en kamers

Natuurlijk heeft dit hotel wifi, en dat werkt goed in alle kamers en ruimtes. Daarnaast vind je buiten de kamers zelfs nog 2 restaurants in dit hotel en een dakterras.

Alle kamers beschikken over een grote flatscreen met alle streamingopties die je maar kunt bedenken. Daarnaast zijn alle kamers in luxe afgewerkt met echt mooie houten designmeubels. In de badkamer vind je luxe zeepjes en shampoos om te gebruiken, dat maakt het nét even af.

Extra wijntje

Beneden kan je heerlijk aan de bar van een lekker wijntje genieten. En wat nog leuker is; Elke dag tussen vijf en zes uur ‘s avonds krijg je zelfs een gratis glas wijn. Daarnaast bied de bar in het hotel (Bar Moritz) de lekkerste tappasgerechtjes aan en hebben zij een unieke selectie van Spaanse wijnen en bieren.

Kortom; Meer dan volop genieten in dit leuke hotel! Hier klopt het gehele plaatje voor een wel verdiend weekendje Kopenhagen!