Leuk Hotel Leeuwarden

BEKIJK DE TOP LIJST

Leeuwarden; deze voormalige residentie van de Friese stathouders, vandaag de dag, de hoofdstad en het culturele centrum van Friesland is een prachtige en dynamische stad voor een aantrekkelijke citytrip.

Leeuwarden is de stad met mooie grachten en vele historische gebouwen, smalle straatjes, modieuze promenades, de schuine Oldehove, overvloedige terrassen en een rijk cultureel erfgoed. Leeuwarden is echt een leuke stad om te bezoeken! Het heeft een heerlijke Friese sfeer en heeft echt ontzettend veel te bieden om een paar dagen op vakantie te gaan. Van musea tot watersport en van lekker eten tot uit je dak gaan op één van de vele festivals. Leeuwarden is echt een geweldige bestemming voor een weekendje weg.

Op zoek naar een leuk hotel Leeuwarden?

Om een paar dagen in Leeuwarden te kunnen blijven is het prettig om een fijne overnachtingsplek te hebben. Leeuwarden heeft een breed scala aan accommodaties, hotels en campings om te kunnen overnachten.

Welk hotel kiezen in Leeuwarden?

Leeuwarden kent een grote variatie aan verschillende hotels. Van kleine, romantische hotels tot luxe hotels en hotels van hotelketens. Maar, ook een lowbudgethotel of bijzonder designhotel is in Leeuwarden te boeken. Leeuwarden heeft veel betaalbare hotels. Goed en goedkoop overnachten is dus goed mogelijk in Leeuwarden.

In een origineel, leuk hotel Leeuwarden slapen?

In Leeuwarden is het zelfs mogelijk om origineel te overnachten, zoals in een voormalig paleis, school, gevangenis of ziekenhuis. Het viersterren Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof is gehuisvest in een pand dat in vroegere tijden heeft gediend als één van de hierboven genoemde locaties. In dit hotel overnachten is dan ook een bijzondere ervaring.

Maar, er zijn nog veel meer leuke hotels in Leeuwarden te vinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een overnachting in een hotelschip of slapen in een boomhut hotelkamer of in het hotel van de hotelschool van Leeuwarden. Ook dit hotel is bijzonder te noemen. Er zijn dus veel unieke slaapplekken te vinden in Leeuwarden.

Het juiste hotel vinden

Er zijn best veel hotels te vinden in Leeuwarden. Hierdoor wordt het vaak wel wat moeilijk om te beslissen welk hotel u wilt boeken. Het beste is dan om te ontdekken welk hotel bij uw behoeften past door te zoeken en te lezen op internet.

Met zoveel prachtige overnachtingsmogelijkheden kunt u vast wel het juiste hotel vinden dat bij uw wensen en budget past. Om het voor u wat makkelijker te maken hebben wij al een lijstje met leuke hotels in Leeuwarden gemaakt. Hierdoor wordt het voor u gemakkelijker om het juiste hotel te vinden. Zo kunt u lekker een aantal dagen de prachtige stad Leeuwarden ontdekken.

Veel plezier in Leeuwarden en slaap lekker!

Leeuwarden is een spannende plek om te bezoeken en om eindeloze dingen te zien en te doen, van de grote historische bezienswaardigheden, musea van wereldklasse, grote groene parken, prachtige winkels en de ruime keuze aan gerechten. Trakteer uzelf op een verblijf in een leuk hotel Leeuwarden en geniet van uw vakantie in deze bijzondere stad. Een fijne vakantie en een heerlijke overnachting in een leuk hotel Leeuwarden!