header_londen

Leuk Hotel Londen

BEKIJK DE TOP LIJST

Design, luxe of écht leuk hotel in Londen centrum:

Londen, een heerlijke stad om even lekker een weekendje naartoe te gaan. Bezoek een leuke theatervoorstelling, zak eens lekker door in een Londense pub of ga lekker shoppen in deze hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk. Na een drukke dag slenteren door Londen is het natuurlijk heerlijk als je even kunt douchen en bijkomen in je hotel. Maar door het aanbod van hotels in Londen is het lastig net dat ene leuke hotel in Londen te vinden. ‘Leuk hotel Londen’ heeft de leukste hotels van Londen op een rijtje gezet. Gegarandeerd een leuk hotel in Londen in een van de leukste steden van Europa vind je op leukhotel.nl.

Hotel Londen: De beste wijken

De meest voorkomende vraag bij het boeken van een hotel in Londen is de locatie. Makelaars zeggen weleens “locatie, locatie, locatie”, maar dat is bij het boeken van een hotel in Londen niet anders. Londen biedt veel leuke plekken en veel leuke wijken waar je perfect kan overnachten en ook nog eens om de hoek leuke restaurantjes en cafes vindt. Om nu te zorgen dat je niet terecht komt in een hotel in een buitenwijk van Londen hebben wij de meest populaire wijken voor u op een rijtje gezet.

Boek nu een Hotel Centrum Londen

Dat klinkt natuurlijk als een open deur, maar de meeste bezienswaardigheden, leuke restaurantjes en leuke wijken vind je in het centrum van Londen. Het beste advies wat we je kunnen geven is om een hotel in het centrum van Londen te boeken. Dit scheelt enorm veel reistijd. Het is zonde om een groot deel van je tijd door te brengen tijdens het reizen. Als je op deze handige link klikt, ga je direct naar alle hotels in het centrum van Londen. Toegegeven, het centrum van Londen is erg groot en er is een enorme diversiteit aan leuke hotels. Daarom hebben we de leukste wijken voor u hieronder omschreven.

Hotel in Mayfair Londen – Luxe wijk!

Mayfair is een behoorlijk decadente en luxe wijk in het centrum van Londen. Hier zit je verkeerd als je belangrijkste doel is om naar pubs en clubs te gaan. Wel zit je hier goed als je wilt genieten van de typische Engelse decadentie. In Mayfair Londen zijn heerlijke (maar wel dure) restaurants te vinden. Mayfair grenst aan Hydepark in het Westen en Soho in het Oosten. Tip: in Mayfair kan je goed winkelen, maar vergeet je credit card (limiet) niet, want de meeste winkels zitten “in de bovenste prijsklasse”.

Hotel in Soho Londen

In het hartje van het centrum van Londen vind je de wijk Soho. Deze wijk “leeft”! De wijk Soho biedt talloze mogelijkheden voor diverse avondjes uit. Of je nu alleen een hapje wilt eten, een nacht in clubs wil hangen of een pub-tochtje lopen; dan zit je in Soho goed. Soho is een van de meest levendige wijken van het centrum en de meest hippe wijk. Dit komt ten dele door het feit dat de filmindustrie van oudsher diep geworteld is in deze wijk. Gecombineerd met een actieve en trendy homogemeenschap maakt dit Soho tot een van de leukere wijken van Londen. In de wijk Soho vind je ook China Town, maar dit is eigenlijk een wijk in een wijk en dat staat er dus eigenlijk los van. Wel is het een aanrader om in China Town een kijkje te nemen (of om te eten natuurlijk).

Hotel in Covent Garden Londen

Een iets rustigere wijk is Covent Garden. Deze wijk ligt naast Soho (ten westen van Soho) en is zowel in trek bij de Londenaren zelf als bij de toeristen. In Covent Garden kan je heerlijk shoppen en er is veel reuring op straat. Covent Garden was van oudsher de wijk waar de eerste markten in Londen waren gevestigd. Nog steeds zie je die invloed in het straatbeeld terug. Je vindt nog steeds leuke markten die je af kan struinen, alhoewel deze invloed minder is dan in de 19e eeuw. De levendigheid in het straatbeeld van Covent Garden komt nog voor het grootste deel voor rekening van de straatmuzikanten die je hier vaker ziet dan in andere wijken van Londen. Een deel van Covent Garden is een heel leuk winkelgebied: Seven Dials. Hier vind je in kleine straatjes, leuke kleine winkeltjes. Tip: hou je van opera, bezoek dan het Royal Opera house in Convent Garden.

Hotel reviews in Londen

The Ritz London
Charlotte Street Hotel
Apex City of London Hotel
The Marylebone Hotel
Nottingham Place Hotel
The Z Hotel Soho
The Marylebone Inn
The Montcalm hotel Londen
The Mayfair Hotel Londen
The Nadler Soho