parijs1

Leuk Hotel Parijs

BEKIJK DE TOP LIJST

Welke stad is romantischer dan Parijs? Het is lastig om daar een antwoord op te vinden, want Parijs is de stad om eens lekker een weekendje naartoe te gaan. Heerlijk even een weekendje weg in een leuk hotel in Parijs. Overdag winkelen en wat cultuur snuiven, in de middag een glas rode wijn, terug naar dat leuke hotel, even douchen en ’s-Avonds naar een heerlijk restaurant. Het is wat ons betreft de perfecte dagindeling in deze romantische stad. Er is nog een voordeel om je stedentrip naar Parijs te boeken; de afstand. Parijs ligt relatief dichtbij. Met de auto is het ongeveer 4,5 uur rijden. Nog meer ontspannen is de TGV. Met de trein naar Parijs gaat nog sneller dan met de auto en je komt niet moe aan. Daarnaast zit Parijs vol met leuke hotels. Wij hebben geholpen met de zoektocht naar dat ene leuk hotel Parijs. Op deze pagina vind je niet alleen leuke romantische hotelletjes, maar ook leuke design hotels in de wat hogere prijsklasse. Wij wensen je alvast een heerlijke trip!

Leuk Hotel Parijs centrum

Het centrum van Parijs is meer dan 1 arrondissement. Met het centrum van Parijs worden veelal de arrondissementen 1 tot en met 8 aangegeven. Een hotel in het centrum van Parijs is een goede keuze. Zeker voor toerisme is arrondissement 1 tot en met 8 het meest geschikt. Als je een hotel in het centrum van Parijs boekt, zit je vlak in de buurt van de Eiffeltoren, Champs Elysees, Centre Pompidou, de Notre Dame en het Louvre museum. Let dus goed op bij het boeken van je hotel in welk arrondissement dit hotel is gelegen. Als je tenminste centraal in Parijs wil verblijven. Gebruik deze handinge booking link voor hotels in het centrum van Parijs, klik hier

Quartier Latin, oftewel, de Latijnse wijk is volgens ons een van de leukste wijken van Parijs. Vanuit deze wijk kan je het centrum van Parijs te voet verkennen (alle arrondissementen in het centrum van Parijs zijn trouwens te voet te bereiken. Een taxi is soms wel aan te raden als je meer uit je dag wil halen).

Let op! Als je wil verblijven in een leuk hotel in het centrum van Parijs ben je wel meer geld kwijt waarschijnlijk dan op andere locaties in Parijs. Er zijn toch wel wat goedkope maar toch leuke hotels te vinden in Parijs. Op deze site hebben we de leukste hotels van Parijs voor u op een rijtje gezet.

Hotel reviews in Parijs

Le Burgundy Parijs
Hotel Castille
Hotel Lancaster Parijs
Mama Shelter Parijs
Hotel de Latour Maubourg
L’Empire Parijs
Francois 1er
Sezz Paris
Hotel Banke Parijs
Kube Hotel
Le Marceau Bastille Parijs