Panorama avond

Leuk Hotel Rotterdam

BEKIJK DE TOP LIJST

Rotterdam

De havenstad gelegen in het westen van Nederland die behoort tot een van de grootste steden van Nederland. In deze stad hoef jij je echt niet te vervelen. Er zijn veel bezienswaardigheden en activiteiten te zien en te doen in Rotterdam. Denk hierbij maar eens aan de prachtige architectuur in de Rotterdamse Schouwburg, ss Rotterdam, musea, lekker eten in een cafétje of een restaurant, een drankje nuttigen op het terras, shoppen en uiteraard het zien van het uitgebreide nachtleven.

Het Stoomschip Rotterdam is de grootste oceaanstomer ooit in Nederland gebouwd en ligt nu aangemeerd in de Maashaven in Rotterdam. Het schip is toegankelijk voor iedereen en je kan gebruikmaken van de hotelkamers, restaurants en andere faciliteiten die het schip te bieden heeft.

Winkelen

Wil je een weekendje goed shoppen? De echte winkelaars kunnen Rotterdam bezoeken voor de vele winkels die in het centrum 7 dagen per week open zijn. Er zijn verschillende gebieden waar je goed kan winkelen, je moet ze alleen zien te vinden. De bekendste winkelstraat is de Koopgoot in de binnenstad. Deze winkelstraat is gedeeltelijk een ondergrondse winkelpassage en daar vind je de grotere warenhuizen en veel winkelketens. Naast de Koopgoot kan je zoeken naar de Lijnbaan en Coolsingel waar je ook de bekende modeketens, sportzaken, drogisterijen en warenhuizen vindt.

Tot slot kun goed rondneuzen in de Van Oldenbarneveltstraat, de Witte de Withstraat en de Nieuwe Binnenweg in het Museumkwartier en de Pannekoekstraat in het Laurenskwartier.

Overnachten:

Wil je graag wat langer blijven in de havenstad dan is het prettig om even overnachting te boeken. Daarom hebben wij voor jou een aantal mooie overnachtingen op een rijtje gezet, zodat jij gegarandeerd een prettig verblijf hebt in Rotterdam en de volgende dag de planning kan afmaken.

Bovenaan staat Restaurant & Hotel Quartier Du Port. Het is gevestigd in een gerenoveerd 18e-eeuws scheepvaartkantoor. Dit hotel is erg centraal gelegen. Zodanig centraal dat het slechts op 10 minuten lopen is van het centrum. Een echte aanrader als je rustig wilt overnachten in Rotterdam en de volgende dag fris met je dag wilt beginnen!

Tevens hebben wij Hotel New York in ons top-rijtje staan. In dit hotel heb je een prachtig uitzicht en kan je de skyline van Rotterdam, de haven en de rivier zien. Het bijzondere hotel biedt unieke, ruime kamers en een café-restaurant waar je à la carte kunt eten, een eenvoudige maaltijd kunt bestellen of heerlijk uitgebreid kunt dineren. Klinkt dit als jouw wenselijke overnachting? Klik dan hier voor meer informatie en verblijf in het hart van Rotterdam.

Er zijn nog veel meer mogelijkheden om te overnachten in unieke en originele hotels met uitgebreide faciliteiten en services. Bekijk al onze hotels die wij voor jou op een rijtje hebben gezet en kijk uit naar een sfeervol weekendje Rotterdam!

Hotel reviews in Rotterdam

HOTEL PINCOFFS
STROOM ROTTERDAM
HOTEL BAZAR
CHERRYCAKE & CHOCOLATE
QUARTIER DU PORT