schiermonnikoog

Leuk Hotel Schiermonnikoog

BEKIJK DE TOP LIJST

Het is vanuit het westen gerekend het vijfde bewoonde Nederlandse Waddeneiland en het behoort tot de provincie Friesland. Naast dat je erg leuk kan overnachten op Schiermonnikoog, is het ook erg leuk om een aantal leuke dingen te doen en gebruik te maken van hetgene wat Schiermonnikoog te bieden heeft.

Activiteiten

Je kan bijvoorbeeld perfect gebruikmaken van de wind. Hoe meer wind, hoe meer er gevliegerd kan worden. En hiermee bedoelen we ook kitesurfen! Bij Thijs’ Vliegerparadijs zijn ze van alle markten thuis. Zoals Blokarten, een workshop vliegeren, buggyen en nog véél meer fantastisch winderige activiteiten! Ga het strand op en aan het einde van de Badweg zal je Thijs’ Vliegerparadijs aantreffen.

Zoek je liever de wind niet helemaal op, of ben je de wind even helemaal zat? Dan zijn er nog genoeg andere activiteiten te doen en andere bezienswaardigheden te zien. Er is een drenkelingenkerkhof Vredenhof waar alle slachtoffers van WO II gebroederlijk naast elkaar lSchiermonnikoogiggen. Daarnaast staat er ook een bunker, De Wassermann is, en dat is het andere overblijfsel uit de WO II. Vanaf deze bunker kijk je uit over het eiland. Een fantastisch uitzicht!

Wil je een iets sportievere kant op, tijdens je verblijf op Schiermonnikoog? Dan is het ook mogelijk om wandeltochten te maken, die je langs alle bezienswaardigheden van het eiland leiden.

Overnachten:

Er zijn genoeg faciliteiten waar je kunt overnachten. Je zou bijvoorbeeld een kijkje kunnen nemen op de vakantieboerderij Springfield. Hier kun je overnachten in huisjes, een appartement maar ook op een boerderij-camping.

Verder biedt Schiermonnikoog hotels, appartementen, Bed & Breakfasts en villa’s aan. De beoordelingen van de vorige bezoekers zijn erg goed! Klik op onze aanbeveling hiernaast voor meer informatie of voor het boeken van een overnachting.

Website Schiermonnikoog

Wil jij je graag goed voorbereiden op een weekendje of langer naar dit prachtige, winderige eiland? U kunt dan kijken op de webshop van Schiermonnikoog. Hier treft u informatie over Schiermonnikoog en deze webshop verkoopt naast wandelkaarten ook souvenirs en boeken over het eiland. Erg handig als je toch spijt hebt nét die ene sleutelhanger niet gekocht te hebben..