Leuk Hotel Vlieland

BEKIJK DE TOP LIJST

Naast je zoektocht naar een leuk hotel Vlieland wil je natuurlijk meer doen dan alleen maar slapen en lekker eten. We hebben een aantal leuke dingen om te doen op Vlieland voor je op een rijtje gezet. Veel plezier op Vlieland!

• Lifestylewinkel Eb & Vloed verkoopt behalve eilandsouvenirs van de betere soort ook kleding en schoenen voor kinderen en volwassenen (ook online!). Iets verderop in het dorp zit nog een leuk adresje: Uitspanning & Galerie Het Armhuis, in een mooi oud huis. Vooral de tuin is fi jn, je zit er ’s zomers heerlijk onder de bomen. Zie de onderstaande sites voor meer info
www.eb-vloed.nl
www.armhuis.com

• Groot is Vlieland niet, toch kun je er mooi fietsen. Aan het eind van de verharde wegen vind je Het Posthuys Vlieland, ooit een klassiek pannenkoekenhuis maar sinds een paar jaar geheel modern opgeknapt. Het was even wennen maar gelukkig is de erwtensoep nog gewoon verkrijgbaar.
www.posthuysvlieland.nl

• De westkant van Vlieland is één grote zandvlakte van wel twintig vierkante kilometer. Er worden rondritten gehouden met de Vliehors Expres, een grote gele truck die je naar de andere kant van de plaat brengt. Daar staat een voormalig drenkelingenhuisje. De ritten zijn ook ’s avonds, met kampvuur.
www.vliehorsexpres.nl