dubai leuk hotel

Leuk hotel Dubai

BEKIJK DE TOP LIJST

Hoewel Dubai in de eerste plaats bekend staat als een luxe reisbestemming, is er voor iedereen een mogelijkheid om je koffer uit te pakken in Dubai. Er zijn meer dan 50.000 bedden in Dubai, variërend van budget hotels en hotelappartementen tot aan de internationale hotelketens en waanzinnig luxe resorts, zoals de Burj al-Arab. Om voor jou het beste hotel te vinden, hebben wij op de pagina Leuk Hotel Dubai een lijst samengesteld met de beste hotelovernachtingen.

Wensen en budget

Dubai is een uitgestrekte stad en de bezienswaardigheden zijn daarom ook verdeeld over de stad. Dit maakt het vinden van een hotel een stuk gemakkelijker.
Waar je een hotel wilt hebben is afhankelijk van je budget, je persoonlijke wensen, je reisdoel en de manier waarop je je in Dubai wilt gaan verplaatsen. Je kunt kiezen uit vijf, vier, drie, twee en één-sterren hotels, maar ook appartementen en jeugdherbergen. Je kunt in Dubai overnachten van minder dan 75 euro per nacht tot meer dan 500 euro. De hotels in het oudere deel van Dubai (Deira, Bur Dubai) zijn over het algemeen wat goedkoper.

Hotels aan de kust

Veel hotels in Dubai zijn te vinden aan de kust, de meeste zelfs met privé-stranden. Jumeirah Beach is daarbij het topresort van Dubai. Deze plek straalt glamour uit en heeft een tien kilometer lang strand omzoomd met schitterende hotels, chique restaurants, verfijnde winkelcentra en verleidelijke boetieks.

Hotels Downtown Dubai

De plek om echt te kunnen genieten van de contrasten tussen het traditionele en ultra moderne Dubai, is Dubai City, of ‘Downtown Dubai’. Dit gebied heeft een aantal van de meest opvallende futuristische bezienswaardigheden en mind-blowing eigentijdse architectonische ontwikkelingen. Als je hier een hotel hebt, heb je ook toegang tot een van de grootste shopping ervaringen van de wereld – The Dubai Mall. Dubai staat bekend als “de winkelhoofdstad van het Midden-Oosten” met meer dan 70 winkelcentra.

Hotels voor zakenreizigers

De wijk Trade Centre is met name geschikt voor zakenreizigers, vanwege de nabijheid van tentoonstellings- en conferentiecentra, openbaar vervoer en vergaderfaciliteiten.

Goedkopere kamers

Als je echt goedkoop wilt overnachten in een hotel dan kan dit als je zoekt naar twee- en driesterrenhotels. Deze hotels hanteren tarieven tussen € 23 en € 50 per persoon per nacht. Vaak is het ontbijt niet inbegrepen. Deze goedkope hotels in Dubai zijn veel al te vinden in de stadsdelen Deira en Bur Dubai.

Hotels voor gezinnen

Als je met kinderen naar Dubai reist dan is een hotel in één van de nieuwe wijken van Dubai een aanrader omdat die over het algemeen voorzien zijn van ruim opgezette zwembaden en ook de stranden redelijk dichtbij te vinden zal zijn.

Het duurste hotel van Dubai

Burj Al Arab is een iconische Dubai monument en s ’werelds duurste hotel. Het maakt deel uit van de Jumeirah hotelgroep en staat bekend als het enige 7 sterren hotel ter wereld., waar met grote regelmaat popsterren, royalty’s, miljardair Russen en de rijken der aarde verblijven.
Dit hotel is gevestigd in een zeil-vormig, 321 meter hoog gebouw en biedt luxe suites met ramen van vloer tot plafond met uitzicht op de kust van Dubai. Je kunt hier twee koninklijke penthouses boeken voor 30.000 en 50.000 dollar per nacht!
Kortom; er zijn hotels genoeg te vinden in Dubai. Voor iedere beurs is er een kamer en bijna elke persoonlijke wens is in te vullen in Dubai.

Hotel reviews in Dubai

72 By Hues
Fairmont The Palm
Al Murooj Rotana – Dubai
Jumeirah Beach Hotel
Radisson Royal Hotel Dubai
Burj Al Arab
Armani Hotel Dubai
Vida Downtown Dubai
One and only the Palm Dubai
Sofitel Dubai Palm Apartments