LEUKHOTEL.NL

Designhotels

Wat een mooie hotelkamer met een mens doet is je wellicht bekend. Voor de momenten dat je niet slaapt, is het toch wel erg aangenaam als er wat meer aandacht besteed is aan het interieur van de hotelkamer en badkamers. LeukHotel.nl heeft een mooie selectie gemaakt van de leukste designhotels van Nederland. Van strak & modern tot klassiek & rustiek! Mooi of niet mooi, een ding is zeker; bij alle hotels is juist veel aandacht besteed aan het design.

Boek vandaag nog een leuk hotel
1
Villa Ruimzicht

Villa Ruimzicht te Doetinchem

Dorpjes genoeg in de Achterhoek, maar ook de stad Doetinchem is leuk. Een enorme witte villa net buiten het winkelgebied en aan de…..

Lees verder
2
The Dylan

The Dylan te Amsterdam

Houd je van stijlvol en intiem, van luxe tot in de puntjes, van goed eten? En neem je met minder geen genoegen? Boek dan een kamer…..

Lees verder
3
Residenz Stadshotel

Residenz Stadshotel te Den Haag

Aan luxeadresjes geen gebrek in Den Haag. Residenz Stadslogement is een van de nieuwste. Vier suites zijn er, klassiek ingericht m…..

Lees verder
4
Qbic Amsterdam

Qbic Amsterdam te Amsterdam

Je kunt je geld maar één keer uitgeven. De één doet dat liever in een sterrenrestaurant of in een dure kledingzaak dan in een …..

Lees verder
5
Number 11 Exclusive Guesthouse

Number 11 Exclusive Guesthouse te

Number 11 in Brugge is een van de leukste hotels in deze leuk hotel top 10 van Brugge. Dit guesthouse (bed and breakfast) is prach…..

Lees verder
6
NL Hotel Amsterdam

NL Hotel Amsterdam te Amsterdam

Erg mooi, dit NL Hotel. De zorgvuldig ingerichte kamers laten een geslaagde mix zien van modern design, oosterse Zen, Hollandse tu…..

Lees verder
7
Lloyd Hotel

Lloyd Hotel te Amsterdam

Design, kunst, eten en hotelkamers. Om de hoek bij het centraal station van Amsterdam is dit mooie Lloyd Hotel Amsterdam gelegen. …..

Lees verder
8
Landgoed Lauswolt

Landgoed Lauswolt te Beetsterzwaag

Als GaultMillau het zegt, is er geen twijfel meer mogelijk: Landgoed Lauswolt is ‘hotel van het jaar 2010’. De van oorsprong F…..

Lees verder
9
Inn On The Lake

Inn On The Lake te Broek in Waterland

Een prachtig oud dorpje is Broek in Waterland, het oude deel althans. Je vindt er houten huizen die nog stammen uit de zeventiende…..

Lees verder
10
Hudson Hotel New York

Hudson Hotel New York te New York

Als je het hebt over design hotels dan wordt ook zeker het Hudson Hotel in New York bedoeld! Werkelijk alles in dit mooie hotel aa…..

Lees verder
De leukste steden voor je volgende Stedentrip